Én Luigi és Mili egyik videójában hallottam úgy emlékszem.
Te aztán nagyon érett vagy, ha nyitsz miatta egy topicot. :)
ki ez a csaj a képen?
[SIZE="4"]3bet potban NEM set mining-olunk 100bb deep-en.[/SIZE]
Ha normális a 3bet mérete (12bb, vagy fölötte), akkor nincs meg az odds a call-ra. Ha min 3bet volt 8bb-re, akkor mehet a call esetleg, mert vékonyan, de megvan az odds. Pláne fish ellen, akik AA KK-val csinálják ezt, és gyakorlatilag any board-on stack-elődnek.
Mi helyzet ha mi 3betelünk OOP, mondjunk 60%+ fold to 3bettel rendelkező ellenfelet kis pp-kel. A FE-vel kiegészülve lehet plussz EV-s a move?
GL!
Mi helyzet ha mi 3betelünk OOP, mondjunk 60%+ fold to 3bettel rendelkező ellenfelet kis pp-kel. A FE-vel kiegészülve lehet plussz EV-s a move?
GL!
GL!
Kocka: persze, evidens h 3betpotban a setmining hülyeség. de a kérdés az volt h ha tudjuk h AA/KK van nála megéri-e, és az implied odds miatt a válasz igen
de ilyen szitu ritkán (vagy soha se) fordul elő
- eltalálod a seted, de nála KK van és jön A a flopra v turnre ---> enm fizet ki
- eltalálod a seted, de 1%ba ő is setet floppol vagy 11%ba lejavul riverig... azaz 11-12%ba overset szitu---> a helyett, hogy nyernél, buksz...
- eltalálod a seted... de lejön 4 szin az asztalra v 1 lapos sor :D --> nem fizet ki :D
ha megadok IP pp-vel akkor midenképpen kell lenni valami tervnek, hogy nyereséges legyen.... blöff emelés floppon v turn float
hát én utána számoltam és csak akkor +EV-s egy kicsit ha :( túlhuzást is beleszámoltam )
-ellenfelnel AA van és bármilyen boardon megadja az allint ekkor egy kis nyereség van
-de mivel még a legpaszivabb ellenfel is ugyanugy visszaemel kkval igy valojában nem tudhatjuk soha (és ha KK-ja van az aszos flopon tényleg megöli az akciot )
-de ha mondjuk mégis superreadetek van és megegyeztek h bármilyen flopon allint fog adni akkor egy nagyon kicsit +ev-s. (ja és a raket nem vontam le ugy már nem biztos h van még +ev benne )
de mivel ez elég irreális gyakorlatban dobni kell. ^^
-de azért sztem a 20x harrington féle elmélet micro téten túlzás
-harrigton nagy tétre irta de mondjuk ezzel nem mondok ujdonságot gondolom és ott beleszámolta h jó játékosok vannak akikkel nem könnyü kifizetetni a setunket . és mivel micron öszinte játék megy és kifizetik a setunket ezért tuti nem ez az arány a helyes amugy se microra irta harrington ezt a megállapitast szvsz.
Ehhez a mondatodhoz még ":D"-el is csak gratulálni tudok!
hát én utána számoltam és csak akkor +EV-s egy kicsit ha :( túlhuzást is beleszámoltam )
-ellenfelnel AA van és bármilyen boardon megadja az allint ekkor egy kis nyereség van
-de mivel még a legpaszivabb ellenfel is ugyanugy visszaemel kkval igy valojában nem tudhatjuk soha (és ha KK-ja van az aszos flopon tényleg megöli az akciot )
-de ha mondjuk mégis superreadetek van és megegyeztek h bármilyen flopon allint fog adni akkor egy nagyon kicsit +ev-s. (ja és a raket nem vontam le ugy már nem biztos h van még +ev benne )
de mivel ez elég irreális gyakorlatban dobni kell. ^^
-de azért sztem a 20x harrington féle elmélet micro téten túlzás
-harrigton nagy tétre irta de mondjuk ezzel nem mondok ujdonságot gondolom és ott beleszámolta h jó játékosok vannak akikkel nem könnyü kifizetetni a setunket . és mivel micron öszinte játék megy és kifizetik a setunket ezért tuti nem ez az arány a helyes amugy se microra irta harrington ezt a megállapitast szvsz.