Gordon
Válasz zend kommentjére
2008. okt. 28. 0:38
latom veletek is minden rendben:)
rogan99
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 28. 1:26
Felugrik egy kő-papír-olló ablak.
Az erősebb kéz nyer, mint a pokerben. ;)
És akkor mi van ha valamelyik használ egy k/p/o választást láthatóvá tévő programot? :) Ha van nekik pokerre akkor erre is gyerekjáték beszerezni.
Költői kérdés volt... :D
sajnosezvan
Válasz Gordon kommentjére
2008. okt. 28. 1:37
janika, engem komolyan érdekelne, tölts le és küldd el nekem, a részleteket még megdumáljuk, köszi.
vinczesz
Válasz sajnosezvan kommentjére
2008. okt. 28. 2:00
janika, engem komolyan érdekelne, tölts le és küldd el nekem, a részleteket még megdumáljuk, köszi.
Egyébként tényleg van ilyen program, több is. Láttam egy demó videót is az egyikről a youtube-on. Viszont ahhoz, hogy meg tudd nézni az ellenfelek lapját, egy kliens programot valahogy a gépükre kell juttatni. A másik pedig, hogy is lehetnél biztos abban, hogy egy program, amelynek nem ismered a forráskódját, éppen nem a te lapjaidat küldi el a program készítőjének vagy más ellenfeleidnek.
Arról nem beszélve persze, hogy amiről szó van, az csalás. Ez pedig nem az a fórum, ahol ilyesmiről kellene tárgyalni. Azt hiszem sokunk véleménye, hogy ez ide nem való!
darklol
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 28. 2:05
Azt hiszem sokunk véleménye, hogy ez ide nem való!
janika személye is max az offtopic rovatba való, vagy a röhögni akartok jót topicba :)
már sorry, eddig is eléggé érdekes karriert futottál be itt az Akadémián és akkor még ez a topic is...
Chryss85
Válasz darklol kommentjére
2008. okt. 28. 2:06
janika személye is max az offtopic rovatba való, vagy a röhögni akartok jót topicba :)
már sorry, eddig is eléggé érdekes karriert futottál be itt az Akadémián és akkor még ez a topic is...
Lehet, hogy janika ubi fia :D
sajnosezvan
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 28. 2:20
Egyébként tényleg van ilyen program, több is. Láttam egy demó videót is az egyikről a youtube-on. Viszont ahhoz, hogy meg tudd nézni az ellenfelek lapját, egy kliens programot valahogy a gépükre kell juttatni. A másik pedig, hogy is lehetnél biztos abban, hogy egy program, amelynek nem ismered a forráskódját, éppen nem a te lapjaidat küldi el a program készítőjének vagy más ellenfeleidnek.
Arról nem beszélve persze, hogy amiről szó van, az csalás. Ez pedig nem az a fórum, ahol ilyesmiről kellene tárgyalni. Azt hiszem sokunk véleménye, hogy ez ide nem való!
pedig már kezdtelek titeket komolyan venni, erre te lelombozol. :( sajnos ez van... megint csalódtam
fejes1988
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. okt. 28. 8:00
Lehet, hogy janika ubi fia :D
ha nem is a fia, de tuti a család közeli hozzátartozója... :D
Bodza18
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. okt. 28. 8:35
Én az IQ-m nevű "programot" használom. 27 éve fejlesztgetem a jelenlegi verziót, és tényleg volt már nem egyszer olyan, hogy megmondtam mások lapját. Tényleg használ, pl amikor az ellenfeled 5betjére dobod a KK-t és ő megmutatja a az "IQ-m" szerint is kihozott AA-t...
Ja, és ingyen volt, csak az a sok munka vele...