sanax11
2009. jún. 29. 22:45

Létezik ilyesmi ??

sziasztok !!

nagyon kétségbe vagyok esve mert ma különleges dolgok történtek :

regisztrálni akartam a Full Tilt-re nem sikerült mert azt írta ki hogy ezen a neven és e-mail címen már van regisztráció, válasszak másikat !!!! ez különös.. hazaértem be akartam lépni a Pokerstars-ra és kiírta hogy nem helyes a beleépési név és a jelszó ( hangsúlyozom hogy tuti jól írtam be, kápszlok meg ilyenek kizárva ) tud valaki valamilyen 5 letet adni ?? :(( mi történik itt ? :((( ki tudja használni az e-mail címem és hogyan meg mért nem tok belépni a pokerstarsba ?? plíííz segítsen aki tud :((

köszi előre is . sanax11

ZoDo
Válasz sanax11 kommentjére
2009. jún. 29. 22:49

sziasztok !!

nagyon kétségbe vagyok esve mert ma különleges dolgok történtek :

regisztrálni akartam a Full Tilt-re nem sikerült mert azt írta ki hogy ezen a neven és e-mail címen már van regisztráció, válasszak másikat !!!! ez különös.. hazaértem be akartam lépni a Pokerstars-ra és kiírta hogy nem helyes a beleépési név és a jelszó ( hangsúlyozom hogy tuti jól írtam be, kápszlok meg ilyenek kizárva ) tud valaki valamilyen 5 letet adni ?? :(( mi történik itt ? :((( ki tudja használni az e-mail címem és hogyan meg mért nem tok belépni a pokerstarsba ?? plíííz segítsen aki tud :((

köszi előre is . sanax11

az, aki feltörte a mail címed, és azon keresztül megváltoztatta a jelszódat, és belépett a fiókodba és áttolta máshova a pénzed.

sürgős mail a supportnak!

sanax11
Válasz ZoDo kommentjére
2009. jún. 30. 14:43

köszi. írtam a supportnak kaptam ideiglenes belépőt, beléptem majd jelszót cseréltem..pénz nem volt a számlámon szerencsére így lukra futott a fickó..azt hiszem valami biztonsági intézkedéseket kéne tanulnom hogy ne fordulhasson elő ilyesmi... van erre valakinek javaslata ??

attiati
2009. jún. 30. 15:54

köszi. írtam a supportnak kaptam ideiglenes belépőt, beléptem majd jelszót cseréltem..pénz nem volt a számlámon szerencsére így lukra futott a fickó..azt hiszem valami biztonsági intézkedéseket kéne tanulnom hogy ne fordulhasson elő ilyesmi... van erre valakinek javaslata ??

tűzfal, vírusírtó, mindenhol más jelszó, és olvasgass biztonsági dolgokról

Lordius
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 30. 16:01

A jelszót meg lehet változtatni a pókerklienseknél?

attiati
Válasz Lordius kommentjére
2009. jún. 30. 16:09

A jelszót meg lehet változtatni a pókerklienseknél?

igen, ez elég alap dolog (nagyon ritka az olyan kliens, ahol nem lehet)

BenkiQB
Válasz attiati kommentjére
2009. jún. 30. 16:59

alapdolog, de olyan jelszót adja meg amiben van betű és szám is.

KillBill100
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. jún. 30. 17:16

...és már kértem is pokerstars pin-t is.
szerintem ez se elhanyagolható.
bár ha nem olvasok bele ebbe a topicba nem valószinü,hogy kértem volna.

sanax11
Válasz KillBill100 kommentjére
2009. jún. 30. 21:29

no lám :) már hasznos is lehettem :)hogyan kell kérni pokerstarsos pin kódot ??

KillBill100
2009. jún. 30. 22:09

no lám :) már hasznos is lehettem :)hogyan kell kérni pokerstarsos pin kódot ??

számla/bejelentkezesési bizt beállitás

Élő ügyfélszolgálat