Linux rendszert használók hol tudnak online pókerezni ?
Sziasztok !
Linux op. rendszert használok és az érdekelne, hogy melyek azok az online póker oldalak ahol pénzben tudok játszani ? A kérdésemet az vetette fel, hogy próbáltam szoftvert letölteni Linux alá egy - két ilyen oldalról, de csak Windowszhoz letölthető programot találtam meg Macintoshoz.
Sziasztok !
Linux op. rendszert használok és az érdekelne, hogy melyek azok az online póker oldalak ahol pénzben tudok játszani ? A kérdésemet az vetette fel, hogy próbáltam szoftvert letölteni Linux alá egy - két ilyen oldalról, de csak Windowszhoz letölthető programot találtam meg Macintoshoz.
Wine esetleg nem lenne megoldás?
Ahogy Galambos írta, Red Kingsnek van telepítője Linux alá, másról nem tudok. Wine tényleg jó, Pokerstars lazán ment vele ezeket, próbáltam eddig. Viszont a Holdem Managert Wine-vel sem sikerült elindítani. A PostgreSQL db-t pedig terminalból nagy nehezen sikerült csak felimádkozni.
Linux: Ubuntu: 10.xx
Ha valakinek van tapasztalata HM-l kapcsolatban Linux alatt legyen szíves írja meg én kiváncsi lennék.:)
Sziasztok !
Miért nem raksz fel egy Xp-t, és avval megy minden site :D
ez aztán a segítség :D
küldtem pm szerűséget :D (emailt kaptál elvileg) :)
a kliensek elfutnak wine-al, a nagyobb gond a HM. .net framework 4 kell neki, és azt még nem oldották meg linux alatt.
a legjobb megoldás valószinüleg egy virtualbox és azon egy XP vagy win7.
ha nem kell HM, lehet próbálkozni wine-al. én is starst és ongamet próbáltam, müködik, de van 1-2 dolog ami nem 100%os.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. akkor ez az "ongame" és/vagy RedKings lesz a megoldás úgy tűnik. Privát üzeneteket meg nem kaptam, nem is találtam ilyet , hogy "Üzenetek" vagy "Bejövő éevelek", hol lehet ezt megnézni ?
Privát üzeneteket meg nem kaptam, nem is találtam ilyet , hogy "Üzenetek" vagy "Bejövő éevelek", hol lehet ezt megnézni ?