ez azért egy kicsit erős volt :D
és jogos. tanítani kéne az általánostól már :D :D :D
kissé komikus a stílusod annak fényében, hogy ezt a mérhetetlen bonyolult példát nem sikerült egyedül végiggondolnod :)
kissé arrogáns a szöveged annak fényében, hogy nincs mögötte tartalom
#14 wtf?
hah. bocs. ezt nem láttam, de egyébként se arra mondtam. csak mindig kötekedsz ha kell ha nem, néha már bosszantó szinten :P
egyébként nyilván nem volt világos, hiszen nem akartam túlságosan beleírni, de én kiszámoltam jó hosszan, nem lapokra hanem csak esélyekre 9 embernél megközelítőleg 33 %ban lesz két pár vagy jobb lap. tehát valami ami minket ver ugyebár, hiszen TPTK után két pár jön. Tehát allin, mert vagy dobják és nyertünk vagy legalább egy megadja és bár valószínüleg verve vagyunk, de hosszútávon ez mindegy. Sőt ha egynél több adja meg akkor már ezekben az esetekben sem csak nullás hanem pluszevések vagyunk.
Azért voltam bizonytalan mert zehy nem ezt írta és adok azoknak a szavára akik jobban értenek valamihez mint én. És azért írtam le az egészet mert kollégám - regulár - nem értett egyet velem. Szerettem volna ha más is megerősíti a számolásom vagy esetleg ellentmondd nekem. Biztos ami biztos alapon.
1, azokat akik SZERINTED hülyeségeket írnak. hacsak nem gondolod magadat tévedhetetlennek el kell ismerd, hogy néha tévedsz.
2, olvastam. nem tűnt fel, hogy visszamenőleg átírtad.
3, nem attól pluszev hogy mi van náluk, hanem mert eleve az. ez olyan, hogy preflop allin KK-val pluszev, pedig néha kint lesz az AA. amikor pont nem az. DE általában az.
4, ha le tudtam volna írni ennél pontosabban akkor nem lett volna értelme a kérdésnek. pont azért írtam le mert nem voltak 100%os információk. hoppá.
1, azokat akik SZERINTED hülyeségeket írnak. hacsak nem gondolod magadat tévedhetetlennek el kell ismerd, hogy néha tévedsz.
2, olvastam. nem tűnt fel, hogy visszamenőleg átírtad.
3, nem attól pluszev hogy mi van náluk, hanem mert eleve az. ez olyan, hogy preflop allin KK-val pluszev, pedig néha kint lesz az AA. amikor pont nem az. DE általában az.
4, ha le tudtam volna írni ennél pontosabban akkor nem lett volna értelme a kérdésnek. pont azért írtam le mert nem voltak 100%os információk. hoppá.
Habár utána játék közben lehet, hogy lesz egy hosszabb shit out.
nos a saját magad által kitalált elméleti feladványt sztem illene pontosan definiálni, ha érdemben akarsz beszélni róla.