Ez nemtom hogy jön ide, ő hozta fel a magyarokat és a cg proinkat, akiket esetleg felhasználna... de örülök, h megjött a haver is, próbáljuk meg akkor értelmezni közösen a mondanivalómat:
annyit mondtam, miszerint ha itt tudta meg egy hónap után az egyik usertől, h a tervét beelőzte a csoki, akkor lehet, h más elfoglaltság után kellene néznie. Nem voltam bunkó sztem, csak a cipészre és a kaptafájára akartam utalni. Úgy látom nem ment át.
Sok sikert a teremhez, ötletként a netellert ajánlom és vmi jó rb-t, Csokin az nincs.
1. ennyit a csoki reklámjáról...
500????
nem nezek utana, de csak az eddigi palyafutasom alapjan szerintem ezt eléggé elnagyolt szam, szvsz ennek fele vagy annyi se.
Akkor nem értem mire volt jó az első HSZ-ed?!
500????
nem nezek utana, de csak az eddigi palyafutasom alapjan szerintem ezt eléggé elnagyolt szam, szvsz ennek fele vagy annyi se.
Ennyit a tájékozottságotokról :)
:D Igen Zehy biztosan az volt a cél, hogy hülyének nézzünk. na valaki zárja be ezt a topicot, ebből elég volt köszi. éljen a csoki
Minket érdekel más is a pókeren kívül.......A való élet
Polacheck nevű asztalok magukban sokakat feldobnának)
500????