Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Magyar vonatkozású terem

Gyufi24
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 19. 15:18

Ez nemtom hogy jön ide, ő hozta fel a magyarokat és a cg proinkat, akiket esetleg felhasználna... de örülök, h megjött a haver is, próbáljuk meg akkor értelmezni közösen a mondanivalómat:
annyit mondtam, miszerint ha itt tudta meg egy hónap után az egyik usertől, h a tervét beelőzte a csoki, akkor lehet, h más elfoglaltság után kellene néznie. Nem voltam bunkó sztem, csak a cipészre és a kaptafájára akartam utalni. Úgy látom nem ment át.
Sok sikert a teremhez, ötletként a netellert ajánlom és vmi jó rb-t, Csokin az nincs.

1. ennyit a csoki reklámjáról...
2. tudod hogy hány online póker terem van a világon? Kb. 500 - ezek szerint 499 fölöslegesen jött létre, mert már valaki megcsinálta?
Nem hinném...

Zehy
Válasz Gyufi24 kommentjére
2009. aug. 19. 15:22

1. ennyit a csoki reklámjáról...

Ennyit a tájékozottságotokról :)

Littlemage

500????

nem nezek utana, de csak az eddigi palyafutasom alapjan szerintem ezt eléggé elnagyolt szam, szvsz ennek fele vagy annyi se.

Zehy
Válasz kisrapi kommentjére

Akkor nem értem mire volt jó az első HSZ-ed?!

TAPS

Pedig a topik címe ez volt és a benne foglaltak is ezt erősítették. Biztos félreértettem vmit. Csak egy kérdés maradt: Ha nem akarod szerződtetni, mitől lesz bélabá asztal? És miért néztek hülyének?

Gyufi24
Válasz Littlemage kommentjére
2009. aug. 19. 15:23

500????

nem nezek utana, de csak az eddigi palyafutasom alapjan szerintem ezt eléggé elnagyolt szam, szvsz ennek fele vagy annyi se.

Nézz utána.....

Gyufi24
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 19. 15:24

Ennyit a tájékozottságotokról :)

Minket érdekel más is a pókeren kívül.......A való élet

alsi
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 19. 15:26

:D Igen Zehy biztosan az volt a cél, hogy hülyének nézzünk. na valaki zárja be ezt a topicot, ebből elég volt köszi. éljen a csoki

Zehy
2009. aug. 19. 15:28

Minket érdekel más is a pókeren kívül.......A való élet

Bah. Azért ha pókerkliensen gondolkoznék ami a magyar piacot is megcélozza, körülnéznék a két legnagyobb magyar oldalon, h mi újság...

Polacheck
Válasz kisrapi kommentjére

Polacheck nevű asztalok magukban sokakat feldobnának)

Engem igen :D

Petes
Válasz Littlemage kommentjére

500????

Pokerscout:

"We've scoured the Internet looking for real money poker sites, and this is what we've found. Over 600 poker sites so far, with more being discovered all the time."

Lista a fenti oldalon

Élő ügyfélszolgálat