Medgypeti 16Khand-Pt statok
Rockmanhez hasonlóan én is szeretnélek kérni benneteket, hogy nézzétek át a statjaimat és grafikonokat.Köszönöm előre is!
A cake16more-t csereld ki legyszi egy olyanra, amiben csak a SH handek vannak benne, a FR nem. Koszi!
A grafikon miatt ne aggodj, Cake-n a pokerEV nem hasznalhato (legalabbis nagyon fals eredmenyt ad)... ;)
ja bocsi erre nem is figyeltem.Itt van a SH stat.
Ilyen számokkal gondolom legalább plusszosnak kéne lenned, bár ugye kevés a hand...
Összehasonlítottam a statjainkat, nem sok a különbség.
Talán te jobban véded a vakokat, viszont én postflop picivel agresszívebb vagyok, pedig Godmode szerint(hiszek neki:)) növelnem kell, főleg a turn és river agresszíót.
a szamok jol neznek ki, s bar kicsit keves a leosztas, szerintem a VPIP-d egy kicsit magas, a tight az szerintem 16-17%-ig tart, de ez nem problema persze, ha tudod kezelni a hatareset szituaciokat... A Player actionsnal a Bet% a floppon kicsit magas, a turn-river viszont kicsit alacsony (w2p meg azt irta nekem, hogy 20% kornyeken kene lenniuk), a tobbi nekem jonak tunik, sajnos ez egy rosszabb idoszak a pokeres karrieredben... Ez is benne van a pakliban, ne csuggedj!
a szamok jol neznek ki, s bar kicsit keves a leosztas, szerintem a VPIP-d egy kicsit magas, a tight az szerintem 16-17%-ig tart, de ez nem problema persze, ha tudod kezelni a hatareset szituaciokat... A Player actionsnal a Bet% a floppon kicsit magas, a turn-river viszont kicsit alacsony (w2p meg azt irta nekem, hogy 20% kornyeken kene lenniuk), a tobbi nekem jonak tunik, sajnos ez egy rosszabb idoszak a pokeres karrieredben... Ez is benne van a pakliban, ne csuggedj!
Hali.
Hogy tudom ezeket kiszedni a pt-ből képként. Én is felraknám az NL 50 es statjaimat, hogy a hozzáértők esetleg valamilyen jó tanáccsal tudnának ellátni.
Köszi majd a helpet.
prtscr gomb, ami vágólapra teszi, majd paintbe ctrl+v:).
Hali.
Hogy tudom ezeket kiszedni a pt-ből képként. Én is felraknám az NL 50 es statjaimat, hogy a hozzáértők esetleg valamilyen jó tanáccsal tudnának ellátni.
Köszi majd a helpet.
Köszi. Kipróbálom de várom az észrevételeket.