Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Medgypeti FR statjai(25k)

Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 11. 14:49

Janika Te most hol nyomod a fr-t?

gondolom a race-en termeli a raket :D

zoltanh
2008. jún. 11. 14:58

Neked milyenek a számaid, ha nem titok?

Nem titok, de én mostanában össze-vissza játszottam. Hol sh hol fr és a pt egy kalap alá vette az egészet. Nl25-ön ongamen 22/10-et toltam, de ott megengedhettem magamnak,h Axs lappal akárhonnét limpejek. Bosson olyan 18-20/10-13 lehetek. Mit látjátok én nem tudok befeszülni :)

R1per2
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 11. 15:15

Beteszem már akkor az enyimet is. Ügyesen kitakartam az értékeket :D
Ami nem látszik az sorrendben: Vpip, pfr, 3bet
http://img4.tar.hu/riper/img/35005405.jpg#3

Vannak értékek amik eléggé különböznek medgypetiétől, főleg amit észrevettem, hogy a WSD% a WWSF% értékei, amik ellentétes arányban vannak.
A stílus szerintem más a két játékban, mindketten TAG vagyunk, csak ő nitebb, mint én. Én preflop pozícióból többet emelek, és postflop is belemegyek sok blöffbe, amivel többet dobatok, de kevesebb showdownt nyerek.
Mind2 lehet ugyanolyan jó, én csak remélni tudom, hogy NL50-en nekem is ilyen lesz a bb/100-am, mint Petinek.

kisrapi
Válasz R1per2 kommentjére
2008. jún. 11. 15:26

Beteszem már akkor az enyimet is. Ügyesen kitakartam az értékeket :D
Ami nem látszik az sorrendben: Vpip, pfr, 3bet
http://img4.tar.hu/riper/img/35005405.jpg#3

Vannak értékek amik eléggé különböznek medgypetiétől, főleg amit észrevettem, hogy a WSD% a WWSF% értékei, amik ellentétes arányban vannak.
A stílus szerintem más a két játékban, mindketten TAG vagyunk, csak ő nitebb, mint én. Én preflop pozícióból többet emelek, és postflop is belemegyek sok blöffbe, amivel többet dobatok, de kevesebb showdownt nyerek.
Mind2 lehet ugynaolyan jó, én csak remélni tudom, hogy NL50-en nekem is ilyen lesz a bb/100-am, mint Petinek.

A stealed nagyon jól néz ki, de nem hiszem el hogy erre nem játszik vissza senki?! Ilyen stattal az összes CO-SB emelésed 3-betelném kb:D
Ilyen alacson WtoSD-nál a W$SD-nek nem kéne magasabbnak lennie? 50felett? ez inkább kérdés mint megállapítás:D

titcar
Válasz R1per2 kommentjére
2008. jún. 11. 15:28

a steal lehetne kicsit több, nekem co-ról 25% button 40% sb 50%
persze megvan a veszélye hogyha valakinke feltűnik hogy túl sokat lopkodsz akkor elkezdenek visszaemelni, de nme jellemző.

az agressziónál sztem beszédesebb a %os agresszió vagy a 2 együtt, de talán a turn meg a river lehetne kicsit több.

amugy aplayers fülön tudsz csinálni reportot, abban is akadhat pár hasznos infó :)

ha ugy érzed, hogy postflop jobb vagy a mezőnynél akkor játszhatsz kicsit lazábban, én mostanában ilyen 17-18/9 körül vagyok, olyan 18/11 lenne a full jó nekem szerintem, de valahogy nincs merszem annyit emelni :D

medgypeti
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 11. 15:38

Steal 28-nál több?SH-n úgy tudom 30 körül ideális FR-en akkor elvileg ennek kevesebbnek kellene lennie nem?

titcar
2008. jún. 11. 15:44

Steal 28-nál több?SH-n úgy tudom 30 körül ideális FR-en akkor elvileg ennek kevesebbnek kellene lennie nem?

megfelelően passzív/feszes ellenfél ellen minél több annál jobb :D
nyílván nem midnenhol lehet ezt játszani, ahol pl. mindennel adják preflop ott nem.

medgypeti
2008. jún. 11. 15:53

megfelelően passzív/feszes ellenfél ellen minél több annál jobb :D
nyílván nem midnenhol lehet ezt játszani, ahol pl. mindennel adják preflop ott nem.

Köszi a véleményeket.3bet% nem túl alacsony?

nando42
2008. jún. 11. 15:58

Itt van az én statom, 5max, Boss NL10. :)

Kétségbe vagyok esve, hogy a vak játékom egy - már elnézést - kibaszott nagy nulla (főleg a BB).

http://kepfeltoltes.hu/080611/757747006n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyszerűen nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. :( Talán egy picit pontosabb, hogy a oop játékom a nagy nulla. :( Valaki tud segíteni?

medgypeti
Válasz nando42 kommentjére
2008. jún. 11. 16:01

Itt van az én statom, 5max, Boss NL10. :)

Kétségbe vagyok esve, hogy a vak játékom egy - már elnézést - kibaszott nagy nulla (főleg a BB).

http://kepfeltoltes.hu/080611/757747006n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Egyszerűen nem tudom, hogy mit csinálok rosszul. :( Talán egy picit pontosabb, hogy a oop játékom a nagy nulla. :( Valaki tud segíteni?

Hát így elsőre túl agresszív vagy, főleg flopon.Illetve a stealed alacsony.Nekem kicsit úgy tűnik mintha sok handet "túljátszanál' illetve sokat blöffölgetnél postflop.

Élő ügyfélszolgálat