Megfigyelés tökéletesítése
Sziasztok én Heads up sng-zek és szeretnék ötleteket kérni hogy milyen „kérdéseket ” tegyek fel magamnak játék közben, vagy mit kéne jobban figyelni ?A neten erről semmit sem találok ha linkeket is betennétek megköszönném.
én azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy mit akarsz ezzel a topikkal most.
kifejtenéd?
Egy konkurens oldalon van Luiginak egy eddig 3 részes HU video sorozata. Az nem SNG hanem CG, de van benne róla szó megfigyelésekről és, hogy "milyen kérdéseket tegyek fel magamnak" dolgokról. Érdemes lehet megnézni egy HU SNG játékosnak is.
Már kétszer megnéztem. olyanokra gondolok hogy: mennyit emel,milyen feszes,milyen agresszív mikkel hogy játszik (húzók stb. na meg hogy miket kell megfigyelni.
nyilván azt figyeled, hogy mivel hogy játszik, nem azt hogy miket írkál a chatbe, meg mi megy a tv-ben.
én azt a kérdést tettem fel magamnak, hogy mit akarsz ezzel a topikkal most.
kifejtenéd?
nyilván azt figyeled, hogy mivel hogy játszik, nem azt hogy miket írkál a chatbe, meg mi megy a tv-ben.
showdown nélkül is csomót meg lehet tudni a range-eiről, de ezt nem lehet összefoglalni 1 postban.
showdown nélkül is csomót meg lehet tudni a range-eiről, de ezt nem lehet összefoglalni 1 postban.
Elolvasunk mi kettot is :)