Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mennyit változott a póker az utóbbi 2-3 évben?

Ibiza
2013. jan. 16. 20:00

Mennyit változott a póker az utóbbi 2-3 évben?

Üdv! Szeretnék minél több topikot olvasni a CG Micro/Small sectionben, mit ajánlatok, maximum hány évvel ezelőtti topikokat olvassak?

Itt olvastam valahol, hogy egyre "keményebb" a játék már kisebb téteken is, bezzeg régen mennyi hal volt. Kb. mikortól lett keményebb a játék, illetve az amerikai fekete péntek mekkora hatással volt rátok? Tényleg érezhető lett, hogy kevesebb a fish?

Legjobbakat!

Slynzor
Válasz Ibiza kommentjére
2013. jan. 16. 20:09

A fekete péntektől nyilván kevesebb lett a fish, de a legnagyobb baj, hogy az amcsi regek mind külföldre mentek, így a fish/reg arány elég rossz a 2 évvel ezelőttihez képest.

L.T.
Válasz Ibiza kommentjére
2013. jan. 16. 20:28

Én régebben everesten játszottam, ott úgy emlékszem nem is játszottak amcsik de helyette az olasz és francia "kollégák" szinte erőszakkal tolták át a zsetonokat.Nl50en hoztam anno 3-6 bb/100 között 9 asztalon.Visszagondolva az akkori játékommal most kb BE lennék stars nl5-n.

Ibiza
Válasz Ibiza kommentjére
2013. jan. 17. 21:09

Köszi a válaszokat! Visszaolvasással kapcsolatban mit ajánlotok? Milyen időpontnál régebbi topikokat hanyagoljak, mert már "rég volt, és azóta változott a póker" ?

L.T.
Válasz Ibiza kommentjére
2013. jan. 17. 21:27

Hogy Negreanut idézzem:Légy szivacs!
Szerintem nem kell hanyagolnod egyik topikot sem azért mert már rég volt és azóta változott a póker.

Élő ügyfélszolgálat