Mentális is fizikai felkészültség
Saját sanyarú tapasztalatom, mennyire számít a póker játszmáknál, mind a fizikai mind a szellemi frísseség.
5 órai alvás, munka, délután poker tour.
Elkövetettem egy nagy hibát ami a kiesésemhez vezetett 500 dolcsis free tour.
treff 5
kör J
treff 8
káró 10
treff 2
River treffet egyszerűen elnéztem, nem vettem számításba 3. helyről estem ki 62000 chippet vesztettem.
Ja nekem JJ pár volt a kezembe.
All-int mondot én megadtam azt tudtam hogy egy tizes párja van gondoltam két párja lehet max hát nem az volt, csak az fránya river, még most sem értem hogyan nézhettem el.
Ja a chip leadert ütött ki neki treff K 10 volt.
45 $ helyett nyertem 1,50$
Összefoglalva fáradtan nem lehet pókerozni. Zavaró tényezőket, amik elvonják a figyelmet lehetőleg ki kell küszöbölni. (kutya, macska, szomszéd STB.)
Most éppen lakás felújítás van, hát nem is nyertem semmit, úgyhogy nem könnyű megtalálni az ideális körülményeket néha.
Na megyek is pihenni, a holnapi partykra.
Összefoglalva fáradtan nem lehet pókerozni. Zavaró tényezőket, amik elvonják a figyelmet lehetőleg ki kell küszöbölni.
Ez így van. Eddig csak akkor értem el jó eredményt freerollban, amikor viszonylag kipihent és egyéb zavaró tényezőktől mentes környezetben tudtam játszani. A többi próbálkozás csak arra volt jó, hogy megtanuljam, fáradtan nem lehet pókerezni.
Tegnap 4 freerollon indultam, mondanom sem kell, hogy az elsőn értem el a legjobb eredméynt, ami így is siralmas lett... Az első 10% előtt kiestem. A többi már csak szenvedés volt, az utolsón már a 3. körben kiestem...
Több dologra odafigyelve dönteni csak megfelelő felkészüléssel lehet, én emiatt is kezdtem el ismét edzeni. A jó fizikai állapot csak segítség. És mint tudjuk, sok kicsi sokra megy, ami a pókerben $-ban mérhető... :D
Én mostanában elkezdtem futni, hogy jobban bírjam a strapát...
még elég gáz a helyzet, de már sokat javultam 2-3 hét alatt is.
Ti egyébként hallgattok zenét játék közben?
természetesen. zene nélkül nem tudok játszani...
eddig a Queen meglehetősen plusszos, Quimby kb nullszaldós, Good Will Hunting (filmzene) erősen deficites...
természetesen. zene nélkül nem tudok játszani...
eddig a Queen meglehetősen plusszos, Quimby kb nullszaldós, Good Will Hunting erősen deficites...