vicces ez a topik. :D
Amikor kezdtem nl25 $ volt a minimális kitűzött cél. Mostmár az nl50€ az újabb terv. De az nl100-at is megnézném.... de az még messze van...
A pókerREL, nem a pókerben a kérdés.
Célom, hogy majd egyszer ebből éljek meg, de legalább egy komolyabb plusz bevétel:) Egyenlőre még neki állni sem tudok, de ez lesz a cél:)
Sziasztok!
Én még nagyon friss vagyok, de céljaim már vannak, persze rövidtávon.
Nemrég kezdtem a pókert, de teljesen a kezdetektől, többek közt a szabályok
tanulásával.
Először ismerősök közt érdeklődtem utánna hogy ki az aki tud játszani hogy segitsen a kezdetekben.
Feltűnt hogy akárkit kérdeztem mindenki tudott pókerezni. Kicsit sántitott ez nekem, ugyhogy neten ráálltam a témára, és beigazolódott a félelmem, hogy a "tudok játszani persze" csak a szabályok ismeretére épül többnyire.
Úgyhogy nem akartam a véletre bizni (mert közben netről szedtem össze annyi infot hogy nagyon megtetszett a póker), ezért mikulást, perselyt kihasználva vettem pár olcsóbb póker könyvet, majd elolvasva őket egyre többet.
Miután a nagyján átrágtam magam, beregeltem a partypokerre és play moneyban elkezedtem játszani.
Szinte minden könyvben irták, és itt is olvastam hogy a play money-s póker abban hasonlit csak a pókerre hogy ugyanazok a szabályok.
Kicsit rossz érzés hogy én próbálok a matekra támaszkodni és arra tudásra amit a könyvekből összeszedtem, és más az alacsony semmi lapjaira all-in mond, aztán sorba a többi is követi.Végig mutatom a feszes játékomat, és ha hivok egy nagyobbat az senkinek nem tűnik fel. (lehet több rutin esetén másképp látnám a helyzetet...)
És akkor a célok:
1.)
4 nappal ezelőtt elterveztem hogy play moneyban játszok legalább 1 honapig és ez idő alatt legalább 1000 dollárt összeszedek.
Bár köze nincs a pókerhez, mégis jó dolognak tartom:
- rátudok feküdni a türelemre;
- matekra (jo lenne kicsit ha gyorsabban mennének a gondolatmenetek a fejemben)
- és a figyelemre (volt már hogy bejött a két pár, és annyira örültem neki hogy figyelmen kivül hagytam egy lyukas sort, amire rá is szivtam)
- nameg a felület;
2.)
Ha ez megvan addig még átrágom magam a maradék könyveimen, és még kitudja hány netes cikken, fórumon, és próbálok minél több baráti pókerpartyn ott lenni. Meglesni más pókertermeket is. És jó sok értelmes kérdést hozni a fórumra.
3.)
Elindulni valamilyen freeroll versenyen.
Jelenleg 4 napja a tolom NL Holdem-et 25$ beugroval, mind a 4 nap nyereséggel jöttem ki, és eddig 498,60$-t szedtem össze (játékpénzben persze)
Gondolom sokan vannak itt akik play moneybol mentek fel valódi pénzre.
Érdekelne hogy mik a tapasztalatok ilyen téren.
Gondolok itt arra hogy az a játék (stilus) amit play moneyban játszottál, az
hogy érvényesült élesben. Élesben is számithatok ennyire vissza, emelésre, all-in -re?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem ajánlom. PartyPokeren főleg nem.
Playmoney választékból magasan a Fulltilt a legjobb, ott közepes-nagyobb téteken már nem nagyon gagyi, nagyon nagy téteken meg van jópár nagyon jó játékos. ha már playmoney, akkor ott próbálkozz, sőt freerollok is vannak.
Miért nem töltesz fel 50$t valahova? nl2-n játszhatnál, vagy 1$os versenyeken. Több értelme lenne.
Az a baj a playmoneyval, hogy senki se veszi komolyan. Hiába próbálsz meg feszesen játszani, úgyis mindent mindennel megadnak. Sokat nem lehet alapozni a playmoneys tapasztalatokra. Lehet jobb lenne minimális pénz befizetése után NL2-n játszani.
Én, ha nullabol kezdenek - de amugy nem kezdenem abbol erdemes 100-200 dolcsit befizetni, ill. leteznek no depo bonuszok - akkor most nem freerolloznek, hanem az evrest 0 buy-inu shasta vagy milyen sng asztalainal probalkoznék, pár nap alatt össze lehet szedni pár dolcsit.
Én 1 honapja neztem be playmoneyra, de ami ott megy, annak tenyleg semmi köze nincs a pokerhez a jatekszabalyokon kivul.
Playmoneyt felejtsd el.
Az én célom a pókerben egy WCOOP main event első hely + WSOP ME top3. Ezenkívül Patrik Antonius bankrolljának nullázása, és a Bobby's Roomban játszani mattrészegen.
Nagyjából ennyi :D :D