Régebben nekem is kikapcsolódás volt első sorban a póker. De most már túlzottan rá kattantam, ahhoz, h egy egyszerű hobbynak tekintesem. Cél a karkötő:D És 1-2 éven belül NL1000...
Plusz, ami még nagyon motivál(t), h semmi kedvem befejezni a közgázt (mert, nagyon megerőltető a két vizsga időszakos "móka"), és, ha más módom is van rá, h biztosítsam, h a jövőben sok pénzt keressek, akkor biztos, h azt választom. Úgyhogy: póker:D (De ezt valahogy senki nem tudja megérteni a barátaim, rokonaim közül.)
Plusz, ami még nagyon motivál(t), h semmi kedvem befejezni a közgázt (mert, nagyon megerőltető a két vizsga időszakos "móka"), és, ha más módom is van rá, h biztosítsam, h a jövőben sok pénzt keressek, akkor biztos, h azt választom. Úgyhogy: póker:D (De ezt valahogy senki nem tudja megérteni a barátaim, rokonaim közül.)
Én lebeszélnélek az egyetemi tanulmányaid megszakításáról. Legyen egy biztos háttér mögötted, ha ilyen ingatag talajra lépsz, mint a profi pókerezés.
Hát azért egy diplomám biztos lesz (fizikus), de a párhuzamos viszga időszak, megerőltető, főleg úgy, hogy a közgazdaságtan teljesen kívül esik az érdeklődési körömön, mint kiderült. Az a főbaja a szüleimnek, h 2 már csak két évet kéne lehúznóm, de az a sok beadandó meg katalógus a pénzügy szakon..... utáltam őket. No meg a matek szakot nagyon erősen tervezem , h el kezdjem:) Szóval diploma nélkül nem maradok, inkább örök egyetemista-típus vagyok.
Csak, ugye a fizikus, nem az a pénzkereső állás, kockázta-elemző meg nem akarok lenni...
...de az a sok beadandó meg katalógus a pénzügy szakon..... utáltam őket. ...
Végülis diplomád lesz elég, de ezzel most pénzt is buksz, nem?
Lényegében egyébként nehéz helyzet, amit írsz...A kérdés végülis az, hogy miért jutottál el a 3-ik évig, ha nem is érdekelt, igazából?
Nekem a rövid távú célom, hogy megtanuljak nyereségesen játszani, mert amikor nyerek, 10perc mulva anyereményt visszabukom, és általában, 0a, vagy egyes helyeken minuszos vagyok.Hosszú távon, ha ez összejön, akkor meg minél magasabb szinten játszani, hogy több pénzt lehessen nyerni.De addig amig ez nem megy, jól töltöm el az időm és ennyi :)
-
Fél év múlva egy olyan stabil br-t akarok, hogy Cash-game-en kb 100.000 Ft-ot ki tudja venni havi szinten.
Ez gondolom, napi 4-5 ezer forint átlgban, vagyis 20-30 dollár.
Onnan majd meglátom, de nyílván multi vereenyeken is indulni akarok.
A probléma csak annyi, hogy eddig kb 250 dollárt buktam el. A Bad Beateket nehezen élem meg és amit itt is olvastam, 2-3 buyines veszteségből 8-10 lett.
Jó, hogy itt el tudtam, olvasni a játékosok "életszakaszait", mert legalább azt tudom, hogy már nem vagyok hal.
Haverokkal élő CG-en és SnG-n is sokszor nyerek úgy is hogy már nem vagyok ultra feszes. (már rá is jöttek sajnos, hogy nem csupán szórakozásból rendezek itthon játékokat...)
Több on line 10-20-30 fős SnG-n lettem 1. 2. 3., de ha egyet elbuktam, nem bírtam ott hagyni a gépet.
Cash game-en is mindig az volt, hogy 50dollárról kis letétessel felmenetem 55-70-re, aztán zuhanó repülésben le. Nem foghatom a bad beatekre, sokkal inkább az van, hogy rosszul reagálok rájuk.
Valaki segíthetne, mit lehet tenni egy BB után. ott kell hagyni a gépet? Miért nyerek ékőben és miért vagyok szerencsétlen on-line?
még néhány
Lenne pár késrdésem szakkifejezésekkel.
Mit jelentenek a következők:
1. Limpel...
2. NL100, NL1000... ennyiért kell buyin-elni?
mmmm... több most nincs...
Előre is köszi...
Lenne pár késrdésem szakkifejezésekkel.
Mit jelentenek a következők:
1. Limpel...
2. NL100, NL1000... ennyiért kell buyin-elni?
mmmm... több most nincs...
Előre is köszi...