Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mi a Te célod a pókerrel?

kertitorp
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. máj. 5. 12:32

Én el szeretném érni Korda Gyuri bácsi szintjét még ez évben!

Táncdal énekesként?:)

Lordtebeli
Válasz kanrich_ kommentjére
2014. máj. 5. 12:51

Szakkommentátorként!;)

Riddler1988
Válasz kertitorp kommentjére
2014. máj. 5. 12:57

Táncdal énekesként?:)

Természetesen! Mert máshol is otthonosan mozog az öreg? :D

Kamanduk
Válasz Riddler1988 kommentjére
2014. máj. 5. 13:13

Én el szeretném érni Korda Gyuri bácsi szintjét még ez évben!

Néhány hónap kitartó heroinozással és 100 db fejvédő nélküli kickbox meccsel szerintem abszolválható a dolog.

Szólj, ha megvan - kihívlak egy badugira!

Riddler1988
2014. máj. 5. 13:24

Sííírok XDDDD

De feladatnak bizony nemes!

somikaa
2014. máj. 27. 5:17

Nekem az a célom hogy hosszútávon ebből éljek meg (eddig 10 hónapot sikeresen abszolváltam) úgyhogy közbe félre is tudjak tenni tartalékba (jövőben vállalkozás?egzisztenciához indulótőke? bármi más?), plusz imádom a poker adta szabadságot ami végül is nem olyan "nagy" mint amit én annak idején gondoltam róla de nincsen balhé belőle ha éppen kihagyok egy napot vagy nem jön az a mennyiség össze amit elvár a backerem vagy az amit én várok el magamtól. A poker nagyon frankó dolog de azért ülőmunka és az idegrendszert is rendesen kikezdi szóval nem mondhatnám sokkal jobbnak más munkáknál csak amikor fizetés van akkor elégedettebb az ember :) Nem tudom a jövőben mi lesz a jogi hátterével de a költözés még mindig lehet megoldás, ez az egy nagyon zavaró dolog van amikor a POKER és a JÖVŐ szavak egy helyen vannak említve. GL!

Riddler1988
2014. máj. 29. 14:18

Mit játszol? Backerrel egy kicsit könnyebb a dolog, meg ne mutolsó sorban nyugisabb is. GL! :)

SzVityu
2014. aug. 15. 11:27

Mi a célom?

Az, hogy pár év múlva a megélhetési forrásom legyen a póker. :)

Mágika
2014. aug. 30. 13:05

Az elsődleges célom a pókerrel versenyeket nyerni.

Ezen kívül imádom mert szórakoztat is, új és jobb embereket ismerek meg általa, fejlődik a személyiségem, tanulok és az itt megszerzett nemcsak gyakorlati tudást az életben is tudom hasznosítani.

jacsapoker
2014. aug. 30. 16:34

Én annyit szeretnék nyerni, hogy a farmot amit vettem, felújítani, berendezni szeretném. Meg egy disznótartó telepet akarok csinálni, nem nagyot, pár kocát meg hízókat. Meg kis turisztikai beruházást, lovagoltatás, hintóztatás. Igaz a farmot is 80% pókerpénzből vettem, meg már sikerült 8 földet vennem. Ugye ezt NAV-osok nem olvassák:)

Én az évek alatt saját pénzből először tegnap fizettem be, 5000huf Paysafecard-al:) Többi mind freeroll, játékos jutalék, meg szponzoráció.

Élő ügyfélszolgálat