Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mi a Te célod a pókerrel?

medgypeti
Válasz Worker kommentjére
2008. máj. 26. 15:50

Én szeretném megtanulni úgy JÁTSZANI a pókert, hogy célokat is tűzhessek ki.

Ez tetszik:)

Bajkevero
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 26. 16:41

Amikor en az ilyen celokat megfogalmazom (nagy tetben, sokat nyerve jatszani, stb...) jon egy bad beat session es a bilibe log a kezem....

Sajnos a pokerbevetelek meg a kozeleben sincsenek a munkabeveteleimhez, es ameddig ez igy van, addig marad ez egy szep hobbi.

Mostanaban az a celom, hogy a pokerre szant keves idot (napi 1-2 ora) minel jobban es elvezetesebben hasznaljam ki.

naggeri
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. máj. 26. 18:46

Amikor en az ilyen celokat megfogalmazom (nagy tetben, sokat nyerve jatszani, stb...) jon egy bad beat session es a bilibe log a kezem....

Sajnos a pokerbevetelek meg a kozeleben sincsenek a munkabeveteleimhez, es ameddig ez igy van, addig marad ez egy szep hobbi.

Mostanaban az a celom, hogy a pokerre szant keves idot (napi 1-2 ora) minel jobban es elvezetesebben hasznaljam ki.

Az első reális terv ebben a topikban. :)

Kívánom hogy mindenkinek sikerüljön, az amit eltervezett. De Ivey-val, meg Antonius-sal nem valószínű hogy fogunk meccselni.

Nekem a tervem BR NL100-hoz év végére!

Chryss85
Válasz naggeri kommentjére
2008. máj. 26. 19:16

Az én tervem, hogy év végére eljussak arra a szintre, hogy kényelmesen játszak 4-6 NL25 FR asztalon. NL10-en már ez megy. :)
Még egy kis edzés, párszáz $, és pár 10k hand választ el ettől :)

Kb. hány hand lejátszása után érdemes feljebb lépni egy szintet? (feltéve ha megvan a BR-ed a következő szinthez)

Littlemage
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 26. 19:19

nagykönyv szerint 20k sikeres hand után érdemes megpróbálni feljebb.

Chryss85
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 26. 19:20

nagykönyv szerint 20k sikeres hand után érdemes megpróbálni feljebb.

Értem. Mit is értünk sikeres hand alatt? Pl. hogy tartod az 4-6 PTBB/100-at? vagy 8-10 PTBB/100 kell hozzá?

Littlemage
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 26. 19:30

Értem. Mit is értünk sikeres hand alatt? Pl. hogy tartod az 4-6 PTBB/100-at? vagy 8-10 PTBB/100 kell hozzá?

https://poker-akademia.com/vBulletin/bankroll-management/309-mikor-valtsunk-tetet-es-mennyit-lehet-tetenkent-nyerni.html

;)

Chryss85
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 26. 19:32
jeti85
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 28. 18:22

Hogy mi?

Miért lépett be az életembe a póker?
imádom a kártyyajátékokat, az összes pókerfajtát ismerem és játszottam is!
Nem a Texas Holdem a kedvencem, de a népszerűsége miatt ezt játszom mindenhol!
A pókerezők társasága megoszlik van aki kedvtelésből játszik és amilyen beugrott az életébe olyan gyorsan ki is szaladhat! Én a másik csoportba tartozom! Azok közé akik nem tudnak szabadulni a játéktól!
Van amikor a pénz motivál, van amikor csak a játék!
Szeretnék egyre jobb és jobb lenni, szeretnék nagy versenyeken is indunli!

ENNYI

ronInter
Válasz jeti85 kommentjére
2008. jún. 1. 12:53

Nem olyan régen kezdtem el pókerezni, és igazából csak a szórakozás miatt kezdtem el. Meg, hogy egyre jobb és jobb legyek, hogy haverokat "lenyomjam" a péntek esti partykon :)
Aztán kihasználtam 1-2 No Dep bonust, és jelenleg egy rövid távú tervem van, hogy nyerjek egy kis pénzt az EB döntőre egy jegyre :)
Hosszú távon még nem tudom mi lesz, az ösztöndíj mellé mindig jól jön egy kis plusz, dehogy ez kis plusz lesz-e nagyobb plusz azt nem tudom...sokat kell még tanulnom a pókerről (is) :D

Élő ügyfélszolgálat