Én szeretném megtanulni úgy JÁTSZANI a pókert, hogy célokat is tűzhessek ki.
Amikor en az ilyen celokat megfogalmazom (nagy tetben, sokat nyerve jatszani, stb...) jon egy bad beat session es a bilibe log a kezem....
Sajnos a pokerbevetelek meg a kozeleben sincsenek a munkabeveteleimhez, es ameddig ez igy van, addig marad ez egy szep hobbi.
Mostanaban az a celom, hogy a pokerre szant keves idot (napi 1-2 ora) minel jobban es elvezetesebben hasznaljam ki.
Amikor en az ilyen celokat megfogalmazom (nagy tetben, sokat nyerve jatszani, stb...) jon egy bad beat session es a bilibe log a kezem....
Sajnos a pokerbevetelek meg a kozeleben sincsenek a munkabeveteleimhez, es ameddig ez igy van, addig marad ez egy szep hobbi.
Mostanaban az a celom, hogy a pokerre szant keves idot (napi 1-2 ora) minel jobban es elvezetesebben hasznaljam ki.
Az én tervem, hogy év végére eljussak arra a szintre, hogy kényelmesen játszak 4-6 NL25 FR asztalon. NL10-en már ez megy. :)
Még egy kis edzés, párszáz $, és pár 10k hand választ el ettől :)
Kb. hány hand lejátszása után érdemes feljebb lépni egy szintet? (feltéve ha megvan a BR-ed a következő szinthez)
nagykönyv szerint 20k sikeres hand után érdemes megpróbálni feljebb.
nagykönyv szerint 20k sikeres hand után érdemes megpróbálni feljebb.
Értem. Mit is értünk sikeres hand alatt? Pl. hogy tartod az 4-6 PTBB/100-at? vagy 8-10 PTBB/100 kell hozzá?
Hogy mi?
Miért lépett be az életembe a póker?
imádom a kártyyajátékokat, az összes pókerfajtát ismerem és játszottam is!
Nem a Texas Holdem a kedvencem, de a népszerűsége miatt ezt játszom mindenhol!
A pókerezők társasága megoszlik van aki kedvtelésből játszik és amilyen beugrott az életébe olyan gyorsan ki is szaladhat! Én a másik csoportba tartozom! Azok közé akik nem tudnak szabadulni a játéktól!
Van amikor a pénz motivál, van amikor csak a játék!
Szeretnék egyre jobb és jobb lenni, szeretnék nagy versenyeken is indunli!
ENNYI
Nem olyan régen kezdtem el pókerezni, és igazából csak a szórakozás miatt kezdtem el. Meg, hogy egyre jobb és jobb legyek, hogy haverokat "lenyomjam" a péntek esti partykon :)
Aztán kihasználtam 1-2 No Dep bonust, és jelenleg egy rövid távú tervem van, hogy nyerjek egy kis pénzt az EB döntőre egy jegyre :)
Hosszú távon még nem tudom mi lesz, az ösztöndíj mellé mindig jól jön egy kis plusz, dehogy ez kis plusz lesz-e nagyobb plusz azt nem tudom...sokat kell még tanulnom a pókerről (is) :D