Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Miért nem mennek a Merge termei????

castor11
2008. máj. 31. 19:37

Miért nem mennek a Merge termei????

Valamiért nem tudom futtatni sem a Carbon Pokert sem a Poker Nordica-t. Pedig fent van minden ami kellhet hozzá és a gépem is megfelelő hozzá. Elindul a kliens, de csak egy fekete képet látok. Valakinek valami ötlete?

Chryss85
Válasz castor11 kommentjére
2008. máj. 31. 19:43

Valamiért nem tudom futtatni sem a Carbon Pokert sem a Poker Nordica-t. Pedig fent van minden ami kellhet hozzá és a gépem is megfelelő hozzá. Elindul a kliens, de csak egy fekete képet látok. Valakinek valami ötlete?

Nem tudom, nekem működik most, tehát nem szerver oldali a hiba

castor11
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 31. 19:48

Nem tudom, nekem működik most, tehát nem szerver oldali a hiba

Semmi ötletem sincs. A koleszban ment, itthon pedig install és feketeség. Pedig megvan minden programom hozzá. Mi a fene lehet vele? Még a vírusírtót és a tűzfalat is kikapcsoltam hátha, de nem. Lövésem nincs.

Vika
Válasz castor11 kommentjére
2008. máj. 31. 20:13

Nekem fagyogatott egy időben, mindig elszállt a betöltésnél, de az vírus miatt lehetett, és egy format c: oldotta meg végül a problémámat.

Egyébként nálam megy ebben a pillanatban.

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 31. 21:20

Nekem fagyogatott egy időben, mindig elszállt a betöltésnél, de az vírus miatt lehetett, és egy format c: oldotta meg végül a problémámat.

Egyébként nálam megy ebben a pillanatban.

Egyébként Vika, sikerült már kikérni a lóvédat a Nordicáról? Mennyi idő, amíg kijött?

Vika
2008. máj. 31. 21:27

Egyébként Vika, sikerült már kikérni a lóvédat a Nordicáról? Mennyi idő, amíg kijött?

Persze. Volt ugye egy gubanc, mikor bekértek újra minden dokumentumot (a nyilatkozatot is el kellett küldenem), ez viszonylag hossza procedúra volt, azt követően viszont a maradék pénzemet másfél nap alatt MB-re tették. Meg is lepődtem a gyorsaságukon.

Sokat szidtam őket régebben, persze nem ok nélkül, mert hihetetlenül hanyag és nemtörődöm társaság volt, viszont úgy korrekt, ha most viszont megemlítem, hogy mind a support terén, mind pedig az utalásoknál nagyon úgy fest, hogy megemberelték magukat, és valami megváltozott náluk. Igaz pont akkorra, amikor engem már nem érint, de jobb későn, mint soha. ;)

Chryss85
Válasz Vika kommentjére
2008. máj. 31. 21:32

Én ma töltöttem ki azt a nyilatkozatot, meg elküldtem a személyimet scannelve emailben, és 1 órán belül írták, hogy "Thank you for the documents.." :)
Akkor ezzel el is van intézve az account verification?

Vika
2008. máj. 31. 22:02

Én ma töltöttem ki azt a nyilatkozatot, meg elküldtem a személyimet scannelve emailben, és 1 órán belül írták, hogy "Thank you for the documents.." :)
Akkor ezzel el is van intézve az account verification?

Igen.

Élő ügyfélszolgálat