Erda
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. márc. 22. 10:56
szerintem NL2-n nincs értelme bosszankodni. számolgatni végképp. bárki bármivel megadhat egy 20 centes preflop emelést. annyira irreális és kiszámíthatatlan minden... nem szabad magadat hibáztatni. én csak azért hiáztatom magam, hogy NL2-n játszom :), de most már inkább nem is játszom ezen a limiten.
Chryss85
Válasz Erda kommentjére
2008. márc. 22. 11:27
szerintem NL2-n nincs értelme bosszankodni. számolgatni végképp. bárki bármivel megadhat egy 20 centes preflop emelést. annyira irreális és kiszámíthatatlan minden... nem szabad magadat hibáztatni. én csak azért hiáztatom magam, hogy NL2-n játszom :), de most már inkább nem is játszom ezen a limiten.
Szerintem igenis van értelme bosszankodni. Mert így a hibáim kevesebbe kerülnek, de én olyan típusú vagyok, hogy idegesít ez is (na nem annyira) és emiatt később jobban figyelek rá. Az elmúlt másfél hónap CG-zés NL2-n nagyon megedzett (ahhoz képest, ahogy akkor játszottam :))
BR-em még nem igazán van meg magasabb téthez (€160), ha nagyon kellene, tudnék befizetni, de inkább pókeren akarom önerőből összeszedni a lét. Inkább játszok még NL2-n 1 hónapig, és aztán GO NL5 és NL10 :)
Na asszem megyek, és megfogalmazok valami jó kis bemutatkozó topicot :D
(Nem leszek most 3 napig nagyon netközelben, ezért mindenkinek kellemes ünnepeket!! :))