Milyen asztalon érdemes játszani?
Sziasztok azt szeretném a kicsit tapasztaltakból, hogy hogy érdemesebb játszani. 6 full ring-es asztal vagy 4 darab 6max asztal a jobb vagy hogy kéne csinálni? Esetleg a 6 max asztalon sokkal nehezebb játszani mint full ringesen(eddig csak full ringesen játszottam). Magyarul azt szeretném kérdezni hogy érdemess szimultánozni?
előre is thx
6max:
Ha az ember egy kicsit belejött, akkor simán vállalható a 4 asztal. Én személy szerint az elmúlt 150k handet szimultán 7 asztalon játszottam.
Persze vannak nálam "elvetemültebbek" is, akik egyszerre 8-12 asztalon nyomják. De a legjelemzőbb talán a 4-6 asztal.
Full ring:
Anno full ringen a 8 asztalt simán vállalhatónak éreztem NL50-en.
6max asztal sokkal jövedelmezőbb tud lenni egy tapasztaltabb játékosnak mint a full ring, értsd ez alatt azt, hogy több BB/100-at tud csinálni, vagyis így időegység alatt több profitot tud termelni. "Rövid asztalon" a tapasztalatból származó előny könnyebben érvényesül.
Továbbá ha inkább a loose agresszívebb oldalon állsz, akkor inkább 6 max asztalon probálkozz, ha pedig passzívabb vagy és nem az az agresszív típus, akkor full asztal.
Az asztalok számát pedig folyamatosan emeld.
6max:
Ha az ember egy kicsit belejött, akkor simán vállalható a 4 asztal. Én személy szerint az elmúlt 150k handet szimultán 7 asztalon játszottam.
Persze vannak nálam "elvetemültebbek" is, akik egyszerre 8-12 asztalon nyomják. De a legjelemzőbb talán a 4-6 asztal.
Full ring:
Anno full ringen a 8 asztalt simán vállalhatónak éreztem NL50-en.