Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Mit csináltatok volna???

izé
2010. jún. 5. 16:47

Mit csináltatok volna???

Ma játszottam pokerstarson nl2-t. Én nyitottam meg az asztalt, nem sokkal később beült egy ellen akiről nem tudtam semmit. Első leosztásban all-in ment, nálam JJ volt megadtam. 99 volt nála, és a két bubim kitartott. Valahogy úgy éreztem hogy nem kellene megadni, de nem bírtam elengedni pedig nyertem. Tudtommal a JJ egy 2. a 99 pedig egy 3. kategóriás lap tehát elméletben nem volt rossz a megadás. Helyes volt ez egy ismeretlen ellenfél nl2-n??

Zsipali
Válasz izé kommentjére
2010. jún. 5. 17:09

nemár...
Jó volt a megadás!!!!!

crazy3317
Válasz Zsipali kommentjére
2010. jún. 5. 17:13

nl2-n beül valaki és első körben all in megy? örülj, hogy hatalmas lapot kaptál, kötelező megadás!:)

matusow88
Válasz izé kommentjére
2010. jún. 5. 17:25

ilyen helyzetben a KK is easy fold, hiszen aki NL2-n első (és utána minden) körben all in megy, az bizonyára monster, azon belül is csak AA lehet!!!

izé
Válasz matusow88 kommentjére
2010. jún. 5. 23:05

Kösz a válaszokat!

reirreT
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. jún. 5. 23:10

Cereuson még nem láttam ilyet, de Cake-n volt pár ember aki eljátszotta ezt. Van amikor pár handet ki is tartanak, körbefold miatt vagy beesik a lapjuk, én egyszer próbáltam elkapni egyet A magassal, pont nem sikerült...

shiningKKingdom
Válasz izé kommentjére
2010. jún. 5. 23:10

ez még jóval magasabb limiteken is easy call, sőt gyakorlatilag minél nagyobb limit annál inkább easy :D
összeteszem a két kezem HU e két bubiért!!! :)

Élő ügyfélszolgálat