Mit csináltok ha?
Ti mitcsináltok ha folytonos vesztő szériában vagytok cg-ben badbeat meg minden ami jöhet és már nem mertek agresszíven megjátszani preflop vagy akár flop amikor top párod van egy K10 vagy KJ, mert féltek hogymegint egy kamikazeval játszotok aki K6-al megadta a nagy emelésed és floppon 2 párja van és már nem akarsz megint vmi hatalmas összeget odaajándékozni vkinek, de a lapodat meg megkéne védened
Ti mitcsináltok ha folytonos vesztő szériában vagytok cg-ben badbeat meg minden ami jöhet és már nem mertek agresszíven megjátszani preflop vagy akár flop amikor top párod van egy K10 vagy KJ, mert féltek hogymegint egy kamikazeval játszotok aki K6-al megadta a nagy emelésed és floppon 2 párja van és már nem akarsz megint vmi hatalmas összeget odaajándékozni vkinek, de a lapodat meg megkéne védened
KT-t dobnám preflop:)
de amugy tegnap éjjel én is nagyon feszes voltam, 12/8-at játszottam, biztonsági üzemmód, csak lappal nyomultam, lazán kifizettek...
szóval én a befeszülésre szavaznék, de őszintén nemtudom az önbizalom visszaszerzésére milyen másik optimális megoldás létezik.
ööö nem kell a lapodat védened mindig... pot kontroll!:)
lapvédésnél olyan szituációt értettem amikor kapsz K10-et flop K65 és mivel elég sokan nézegetnek flopot erre emelni kell de ha vki megadja nem tudod hogy azért mert idióta vagy azért mert van egy K7 vagy 65 nálla.
Amúgy én is feszesen játszok csak hát nem várhatok addig amíg nem lesz színem vag sorom de minimum 2 párom ;)
hát egy multiway potban azért nem izmoznék akkorsem KT-vel... talán flopon egy félpot emelés, de utána csek-csekk, emelésre fold. esetleg turnon valami apró valuebet, de inkább még ott is csekkolnék, valszeg magasabb kickere van.
nem tennék be többet 10BBnél az biztos:)
nem kell várni a kétpár+ kezekre, de egypárral nagy emelést/bármilyen visszaemelést már nem adnék, hacsak nincs valami jó (vagy ugye legtöbb esetben inkább rossz:) readem.
rájöttem énis arra, amit mondtak itt nekem 2-3 hónapja, hogy egypár a legveszélyesebb kéz, és tudni kell jól játszani, én nagyon ráálltam ezekre, és igyekszem helyesen dönteni az ilyen szituációkban.
már egy picit jobb mint eddig, de mint mindenki, én is ezzel bukok messze a legtöbbet, sokszor teljesen indokolatlanul (herocall riveren:)
Kihagynék pár napot, lemennék és körbefutnám a Margitszigetet, vagy ahol laksz ott vmit :).
Vagy elmennék gyúrni, vagy teniszezni, vagy ejtőernyőzni, vagy raftingolni, vagy sörözni :D
Ilyenek, próbálnám megnyomni a "Reset" gombot a fejemben...
Én ilyenkor átülök másik asztalhoz. Leginkább egy másik teremben.
Persze csak akkor, ha érzem, hogy nem én játszottam rosszul.
Én a céges kisteherbe csináltam egy polcrendszert. :)
Előző éjszaka sokkot kaptam.
tona 2000/4000 vakszint
UTG Raise 50'000 :Ac: :4c: -el :)
Szerencsére kifizetett egy király párt. Mondjuk nem tudom megérteni ilyen játékkal hogy tudnak majdnem ITM-be jutni.
Mint csináljak ha szeretnék topicot nyitni? :)
Szeretnék betenni egy handet a NL100as Cashgame topicba, de nem enged Topicot nyitni :S