Mit, miért és hol?
1.Elsö kérdésem az lenne hogy mitöl jobb a hat ember cashgame, én mindig 10es asztalon játszottam? Néztem a videokat mindenki szinte azon tolta!
2.Én játszottam kis alapon, és nekem a Short Handed Sit'n'go-k jöttek be, ez hosszutávon lehet-e jövedelmezö, érdemes-e ezzel belelendülni komolyabban?
3.A Partypokeren kezdenék játszani és kezdö/halado (élöben játszok inkább sokat 1,5 éve heti/16-24 ora) szinten vagyok, és mennyire ajánljátok azt a termet?
4.Meg amit a videokban láttam azt sem értem hogy nem annyira reklámozott termekben játszanak (pl:24h Poker, és a Cake Poker)? Ezt azért kérdezem mert akik körülöttem belemerültek kicsit is az online pokerbe azt mondják hogy a kistermek "csalnak" (pl: Mermaiden egy körben:Royal,Str8flush,Poker,Full)!
1.Elsö kérdésem az lenne hogy mitöl jobb a hat ember cashgame, én mindig 10es asztalon játszottam? Néztem a videokat mindenki szinte azon tolta!
2.Én játszottam kis alapon, és nekem a Short Handed Sit'n'go-k jöttek be, ez hosszutávon lehet-e jövedelmezö, érdemes-e ezzel belelendülni komolyabban?
3.A Partypokeren kezdenék játszani és kezdö/halado (élöben játszok inkább sokat 1,5 éve heti/16-24 ora) szinten vagyok, és mennyire ajánljátok azt a termet?
4.Meg amit a videokban láttam azt sem értem hogy nem annyira reklámozott termekben játszanak (pl:24h Poker, és a Cake Poker)? Ezt azért kérdezem mert akik körülöttem belemerültek kicsit is az online pokerbe azt mondják hogy a kistermek "csalnak" (pl: Mermaiden egy körben:Royal,Str8flush,Poker,Full)!
Még egy kérdés!
50-100$ tervezek felutalni és amint modtam sit'n'gokat fogom eröltetni! Milyen beülövel érdemes elkezdeni, és ilyen asztaloknál mennyire kell tartani a bankroll manegmentet? Sitngoknál mennyi az ideális asztalszám egyidöben?
És köszi a választ!
sztem 2 majd később 4asztalon bőven játszhatsz SnG-t. javaslom h kb 1szerre kezdődjenek ,vagy csak mimimális eltérés legyen köztük. BR tippeket majd ad márs:) de ne 10$ sngvel kezd:) sztem alulról mehetsz:) GL
Még annyit, hogy a kép, amit csatoltál egy legendásan nagy kamu. Na persze nem mintha a neten zajló sok millió, milliárd leosztás között nem fordulhatott volna egy ilyen elő...
Aki azt állítja, hogy csalnak a termek, az ne üljön le online játszani. Az esély, hogy ez tényleg így legyen, véleményem szerint konvergál a nullához...
Még annyit, hogy a kép, amit csatoltál egy legendásan nagy kamu. Na persze nem mintha a neten zajló sok millió, milliárd leosztás között nem fordulhatott volna egy ilyen elő...
Aki azt állítja, hogy csalnak a termek, az ne üljön le online játszani. Az esély, hogy ez tényleg így legyen, véleményem szerint konvergál a nullához...
Én se gondolnám, hogy a pókertermek üzletpolitikájának része lenne a csalás. Viszont, ahol emberek felügyelik a folyamatokat, ott mindig felmerül, hogy egyesek megpróbálnak a saját zsebükre dolgozni. Emlékeztetnék mindenkit az Absolute Poker csalásra.
Lol
Ez nagyon kemény ez a PS-es kép.....De ezt is megcsinálhatták mert egy NAGY terem csak nem követ el egy ilyen hibát..Meg mi lenne, ez 2 paklis Hold'em,és five of a kind:D:D
Áki,
a partyt ajánlani tudom nagyon jo kis terem ha teheted akkor hajnalba játsz sokat
00-04ig kb akkor ellepik az igazi inyenc falatok az asztalt a sok canadai remek regulár :D:D