Moneybookers
Nem találtam neki máshol topicot remélem nem baj hogy ide írom :)
a problémám a következő: csináltam MB számlát ki is utaltam rá a PS-ről mert ugye bankártyára nem lehet sajna :(. A moneybookersről viszont hogy tudnám az otp-s bankszámlámra utalni a pénzt ami már télleg kézzel fogható lenne :)
Előre is köszi!
Üdv: Vikes
withdraw fül alatt tudod megtenni. először igazolnod kell a számlád egy minimál befizetéssel, utána simán kikéred.
withdraw fül alatt tudod megtenni. először igazolnod kell a számlád egy minimál befizetéssel, utána simán kikéred.
A moneybookersen hozzá szeretném adni a bankszámlámat és első lépésként kéri a számla számot annak az első 8 számát. Biztos elég annyi?
Szóval 117-el kezdődöen uána még 5 szám elég?
Nem találtam neki máshol topicot remélem nem baj hogy ide írom :)
a problémám a következő: csináltam MB számlát ki is utaltam rá a PS-ről mert ugye bankártyára nem lehet sajna :(. A moneybookersről viszont hogy tudnám az otp-s bankszámlámra utalni a pénzt ami már télleg kézzel fogható lenne :)
Előre is köszi!
Üdv: Vikes
A moneybookersen hozzá szeretném adni a bankszámlámat és első lépésként kéri a számla számot annak az első 8 számát. Biztos elég annyi?
hát ha 8 karaktert kér, akkor 8 karaktert irjál
hogy mennyi a befizetendő összeg, arról fogalmam nincs, nem emlékszem, de mindent leirnak
Mi ez a minimál befizetés? Arra lennék kiváncsi hogy a netbankom keresztül kéne akkor utalnom az MB számlámra? Ha igen, akkor ezt ott hogy tehetem meg?
Fórum > Pénzügyek > Moneybookers
Igényelj bankkártyát az MB számlához.