Sziasztok!
Mostanában nagyon el szokott fáradni a szemem, kiszárad reggelre véres fáj viszket stb.
Gondoltam benevezek egy Gunnarra, de a fene tudja mennyire lesz kényelmes melyik passzol a fejformámhoz, hogy könnyű legyen a viselése stb.
Elmentem optikushoz azt mondta nem ismeri a Gunnart de TFT nem is kell szemüveg, wtf?
Mind1 azt javasolta vegyem meg az akciós keretek közül valamelyiket és kérjek hozzá tükröződésmentes lencsét, ami segíteni fog.
De ha már úgyis veszek egy ilyen szemüveget ingyen megvizsgálják a szememet, mint kiderült -1,25, rövidlátó vagyok.
2. kérdésem van.
Lehet-e Gunnart venni -1,25.el.
Illetve valóban igaz, hogy a türkröződésmentesség elég?
Kb 8h vagyok monitor előtt.
Üdv,
Misi
valaki élménybeszámoló GUNNARrol? europaba honnan érdemes beszerezni GUNNARt?
Hasonlóan jókat tudok én is mondani róla. Én a hivatalos oldalról rendeltem, akkor még nem lehetett Amazonról.
Lehet hogy kicsit off de napi 2-3x pár perc szemgyakrolat csodákat tud művelni. Persze egy közel/távollátást nem hoz vissza de a szemizmok nem lustulnak el ha néha megmozgatjuk őket a folyamatos bámulás közepette. Van erre egy nagyon jó kis android applikáció is - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caodeveloping.eyetrainer. :)
Hallott már valaki ezekről a könyvekről?
Ralph J. MacFadyen: Dobd el a szemüveged!
Harry Benjamin - Tökéletes látás szemüveg nélkül
Esetleg valami tapasztalat? Általában nem hiszek az ilyesmiben, de ez felkeltette az érdeklődésem.
Ncore-on megtalálható.
Helo!
Tudnátok segíteni pls, hogy Computer Eyewear vagy Gaming Eyewear a jobb pokerhez?
Kösz
Hali!
Ez a kérdés engem is foglalkoztat, ugyanis most tervezek vásárolni
GUNNAR szemüveget és elég nagy a választék...
Köszi előre is segítséget.
Sziasztok!
Van egy eladó Gunnar Talon Galaxy monitornéző szemüvegem,
PS-ről rendeltem.
Ár:9000 FT vagy 40$
Fizetni személyesen kp-ban vagy PS-n
Érdeklődni a mitchy81@gmail.com lehet.
Üdv: M
olvastam igen
Hallott már valaki ezekről a könyvekről?
Ralph J. MacFadyen: Dobd el a szemüveged!
Harry Benjamin - Tökéletes látás szemüveg nélkül
Esetleg valami tapasztalat? Általában nem hiszek az ilyesmiben, de ez felkeltette az érdeklődésem.
Ncore-on megtalálható.