Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Monitor, Szemüveg, Látásromlás

G1ant
Válasz misirulez kommentjére
2012. szept. 2. 2:30

Sziasztok!

Mostanában nagyon el szokott fáradni a szemem, kiszárad reggelre véres fáj viszket stb.

Gondoltam benevezek egy Gunnarra, de a fene tudja mennyire lesz kényelmes melyik passzol a fejformámhoz, hogy könnyű legyen a viselése stb.

Elmentem optikushoz azt mondta nem ismeri a Gunnart de TFT nem is kell szemüveg, wtf?

Mind1 azt javasolta vegyem meg az akciós keretek közül valamelyiket és kérjek hozzá tükröződésmentes lencsét, ami segíteni fog.

De ha már úgyis veszek egy ilyen szemüveget ingyen megvizsgálják a szememet, mint kiderült -1,25, rövidlátó vagyok.

2. kérdésem van.
Lehet-e Gunnart venni -1,25.el.
Illetve valóban igaz, hogy a türkröződésmentesség elég?
Kb 8h vagyok monitor előtt.

Üdv,
Misi

Ha a szemüveghasználat után is van ilyen probléma, érdemes a Systane szemcseppet kipróbálni,
nekem ezt ajánlotta a szemorvos.

VWRoli
Válasz victora kommentjére
2012. szept. 5. 15:13

valaki élménybeszámoló GUNNARrol? europaba honnan érdemes beszerezni GUNNARt?

Gyakorlatilag nem tudnék nélküle élni (már több mint egy éve használom). Nekem nagyon bejött. Megkönnyíti az egész estés/napos grindeket. amazon.de-ről rendeltem, innen a legolcsóbb és a leggyorsabb a szállítás.

medgypeti
Válasz VWRoli kommentjére
2012. szept. 5. 15:46

Hasonlóan jókat tudok én is mondani róla. Én a hivatalos oldalról rendeltem, akkor még nem lehetett Amazonról.

caoladder
Válasz medgypeti kommentjére
2012. szept. 5. 16:24

Lehet hogy kicsit off de napi 2-3x pár perc szemgyakrolat csodákat tud művelni. Persze egy közel/távollátást nem hoz vissza de a szemizmok nem lustulnak el ha néha megmozgatjuk őket a folyamatos bámulás közepette. Van erre egy nagyon jó kis android applikáció is - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caodeveloping.eyetrainer. :)

Maxxxika
2013. ápr. 22. 12:08

Hallott már valaki ezekről a könyvekről?

Ralph J. MacFadyen: Dobd el a szemüveged!
Harry Benjamin - Tökéletes látás szemüveg nélkül

Esetleg valami tapasztalat? Általában nem hiszek az ilyesmiben, de ez felkeltette az érdeklődésem.
Ncore-on megtalálható.

Cukk
2013. jún. 25. 15:40

Helo!

Tudnátok segíteni pls, hogy Computer Eyewear vagy Gaming Eyewear a jobb pokerhez?

Kösz

texaholdem
Válasz Cukk kommentjére
2013. júl. 3. 23:51

Hali!

Ez a kérdés engem is foglalkoztat, ugyanis most tervezek vásárolni
GUNNAR szemüveget és elég nagy a választék...
Köszi előre is segítséget.

mitch3400
2014. jún. 7. 10:59

Sziasztok!

Van egy eladó Gunnar Talon Galaxy monitornéző szemüvegem,
PS-ről rendeltem.

Ár:9000 FT vagy 40$

Fizetni személyesen kp-ban vagy PS-n

Érdeklődni a mitchy81@gmail.com lehet.

Üdv: M

Mágika
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. aug. 30. 13:28

olvastam igen

Hallott már valaki ezekről a könyvekről?

Ralph J. MacFadyen: Dobd el a szemüveged!
Harry Benjamin - Tökéletes látás szemüveg nélkül

Esetleg valami tapasztalat? Általában nem hiszek az ilyesmiben, de ez felkeltette az érdeklődésem.
Ncore-on megtalálható.

Szia!

Aki szokást csinál belőle és nemcsak elolvassa kíváncsiságképpen annak jó. Láttam olyat is, hogy szemészorvos minden pislogásnál arra gondolt, hogy a szeme olyan, mint egy éles, fókuszált fényképezőgép, és minden pislogásnál tökéletesen lát, és fél év alatt meggyógyult a szeme.

Nos, én maradok a szűrős szemüvegnél, volt egy lézeres látásjavító műtétem 2003-ban de azóta 1 dioptriát romlott a szemem, meg nekem egyszerűen jól is áll és szeretem, a szűrő meg "megnyugtat" fényre sötétedik és kint is bent is hurrá.

Élő ügyfélszolgálat