Nem olyan könnyű ez. Elősször találni kell valakit, aki elvállalja. Alapvetően, főleg a nagyobb játékosok, vagy maguk adnak el százalékokat, vagy ha valaki helyett játszák le a versenyt 50% ot kérnek. (Az esetleges nyereségből 50%-ot kap a befektető mivel ővé a kockázat és 50%-ot a játékos, mivel ővé a munka.....) Persze biztos vannak játékosok akik kisebb pénzért is bevállalják, de nem biztos, hogy jól járnánk....
Olyat tudok még elképzelni, hogy kedvezményesen eladod a ticketet, mondjuk 1000$-ért. Az meg reálisnak tünik.
A hátul ütője az egész storynak az, ha a játékosunk nagyot kaszál és kiderül, hogy más játszott az accountodon - és miért ne derülne ki - hisz itt olvasható a fórumon és az ipokernek van számos magyar képviselője), akkor nemhogy a lovénak fuccs, hanem az accountodnak is.
Szóval átgondolandó ez. Személy szerint én magam játszanám le és adnák el belóle százalékokat. Nyilván nem annyira jó business, de talán egy két barátra számíthatsz aki vesz részesedést..... Így kapsz egy kis plusz pénzt, de megmarad az élmény is....
Olyat tudok még elképzelni, hogy kedvezményesen eladod a ticketet, mondjuk 1000$-ért. Az meg reálisnak tünik.
Vmi újdonság ezzel kapcsolatban?
Szeritem egyébként az még elfogadható, hogy mondjuk egy jobb, nagyobb versenyjátékos $500-ért megveszi a felét ($750) a másik felét meg kivásárolhatjuk a fentiek szerint, ezzel Littlemage összesen $250-et bukik. Amennyiben a tornajátékos (aki vállalja az indulást) nyer, akkor a nyeremény fele az övé (pedig ugye ő csak 1/3 részért indul) a másik felét meg szétosztjuk a befektetések fejében.
Ez szerintem így reálisan tudna működni, persze lehet, hoyg már sokkal jobban kigondoltátok. Littlemage számláját pedig hogyan is tilthatnák le,hiszen ő nyilvánvalóan fent lesz akkor este Bp-en és vendégségben lesz mondjuk Breethnél vagy F16-nál, és nyilvánvalóan ő fogja majd játszani a turny-t. :)
Szerintem is ez a jó megoldás, különben a játékos nem fogja komolyan venni a versenyt.
Atkuldheto a ticket, vagy masik accrol kene jatszani?
A masik, hogy hogy en ps/ft/party vmelyikerol tudnek csak penzt kuldeni, ez nem tudom mennyire felel meg?
Atkuldheto a ticket, vagy masik accrol kene jatszani?
A masik, hogy hogy en ps/ft/party vmelyikerol tudnek csak penzt kuldeni, ez nem tudom mennyire felel meg?
nem tudom h áll a tender de ha úgy lesz ahogy leírtátok és még beleférek én is benne lennék egy 50 essel
$20-t en is spendiroznek.
Megjegyzem, nekem volt a breeth-es otletem :)
Nyílt levél
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni azt, hogy -akár befektetőként, akár baráti segítőként - próbáltatok segíteni.
Nagyon sokat beszélgettünk pár emberrel erről a dologról, de nagyon nem tűnt egyszerűnek. Leginkább a Zoleee által felsorolt indokok miatt elég kockázatos is, hisz nem 10 dolcsis versenyről van szó. Több olyan dolog is van, ami nehézséget okozhat, így úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom meg ennyi ember pénzét/bizalmát.
Mégegyszer köszönöm, hogy ennyire mellém álltatok:
Littlemage
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni azt, hogy -akár befektetőként, akár baráti segítőként - próbáltatok segíteni.
Nagyon sokat beszélgettünk pár emberrel erről a dologról, de nagyon nem tűnt egyszerűnek. Leginkább a Zoleee által felsorolt indokok miatt elég kockázatos is, hisz nem 10 dolcsis versenyről van szó. Több olyan dolog is van, ami nehézséget okozhat, így úgy döntöttem, hogy nem kockáztatom meg ennyi ember pénzét/bizalmát.
Mégegyszer köszönöm, hogy ennyire mellém álltatok:
Littlemage