Na ez erdekes.
Póker - Még több sport - Nemzeti Sport Online - Póker: új osztási r
Nagyon kivancsi vagyok......
Meglehetősen érdekesen hangzik:)
Nem lehet vmi költséghatékony módszer több ezer ilyen eszközt beüzemelni, arról nem is beszélve hogy jóval lassabb osztásokat eredményez sztem.
jól értem?
lesz egy központi, fizikaliag valós osztó gép, ami kever(rng) és oszt.
Majd egy program felismeri a kártyákat és továbbítja az eredményt a teremnek?
Nem lehet vmi költséghatékony módszer több ezer ilyen eszközt beüzemelni, arról nem is beszélve hogy jóval lassabb osztásokat eredményez sztem.
jól értem?
lesz egy központi, fizikaliag valós osztó gép, ami kever(rng) és oszt.
Majd egy program felismeri a kártyákat és továbbítja az eredményt a teremnek?
Pihent agyú marhaság. Egy jó hardver véletlen generátor nem kicsit véletlenszerűbb mint egy kevert kártya....
De ha megfizetik.. Nem hiszem, hogy a következőkben átnyergelnék az 500/1000/es asztalokhoz.
én már láttam hasonlót. van egy terem ahol egy kaszinóból történik az osztás és az van feltöltve a handeknek, realtime-ban. közben pedig egy web camos kép is be van illesztve, ahol lehet követni az osztókat akik élő emberek :-)
Pihent agyú marhaság. Egy jó hardver véletlen generátor nem kicsit véletlenszerűbb mint egy kevert kártya....
De ha megfizetik.. Nem hiszem, hogy a következőkben átnyergelnék az 500/1000/es asztalokhoz.
Szoftveresen nincs illetve 15éve, amikor tanultam nem volt. De minden pókerterem tíz másodpernyi nyereségéből tud venni egy hardver véletlen generátort, ami vagy radioaktív bomlásd, vagy egy zajgenerátor diódát használ. Na az viszont elég véletlen