ravasz
2010. jan. 18. 15:42
Petikepoker
Válasz ravasz kommentjére
2010. jan. 18. 15:45

Meglehetősen érdekesen hangzik:)

Yomb1e
2010. jan. 18. 15:46

Nem lehet vmi költséghatékony módszer több ezer ilyen eszközt beüzemelni, arról nem is beszélve hogy jóval lassabb osztásokat eredményez sztem.

gab0r
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. jan. 18. 15:50

jól értem?
lesz egy központi, fizikaliag valós osztó gép, ami kever(rng) és oszt.
Majd egy program felismeri a kártyákat és továbbítja az eredményt a teremnek?

ravasz
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. jan. 18. 15:51

Nem lehet vmi költséghatékony módszer több ezer ilyen eszközt beüzemelni, arról nem is beszélve hogy jóval lassabb osztásokat eredményez sztem.

Olcsonak nem olcso az biztos...de nem feltetlen lesz lasabb sztem az osztas.
Isil-t reklamarcnak szanjak?:P:):D

ravasz
Válasz gab0r kommentjére
2010. jan. 18. 15:52

jól értem?
lesz egy központi, fizikaliag valós osztó gép, ami kever(rng) és oszt.
Majd egy program felismeri a kártyákat és továbbítja az eredményt a teremnek?

KB.ilyesmi.

illese
2010. jan. 18. 16:06

Pihent agyú marhaság. Egy jó hardver véletlen generátor nem kicsit véletlenszerűbb mint egy kevert kártya....
De ha megfizetik.. Nem hiszem, hogy a következőkben átnyergelnék az 500/1000/es asztalokhoz.

prims
Válasz illese kommentjére
2010. jan. 18. 16:13

én már láttam hasonlót. van egy terem ahol egy kaszinóból történik az osztás és az van feltöltve a handeknek, realtime-ban. közben pedig egy web camos kép is be van illesztve, ahol lehet követni az osztókat akik élő emberek :-)

TheStig
Válasz illese kommentjére
2010. jan. 18. 16:14

Pihent agyú marhaság. Egy jó hardver véletlen generátor nem kicsit véletlenszerűbb mint egy kevert kártya....
De ha megfizetik.. Nem hiszem, hogy a következőkben átnyergelnék az 500/1000/es asztalokhoz.

sziasztok,

szerintem ez nem feltétlen igaz, nem véletlenül hivják pszeudo véletlenszámgenerátornak ;) ugyanis gép által nincs ténylegesen véletlen szám. legalábbis én igy tanultam ;)

illese
Válasz TheStig kommentjére
2010. jan. 18. 16:16

Szoftveresen nincs illetve 15éve, amikor tanultam nem volt. De minden pókerterem tíz másodpernyi nyereségéből tud venni egy hardver véletlen generátort, ami vagy radioaktív bomlásd, vagy egy zajgenerátor diódát használ. Na az viszont elég véletlen

Élő ügyfélszolgálat