papacsa
Válasz trankus kommentjére
2007. okt. 13. 18:30

Hellosztok azt szeretném kérdezni tőletek hogy tudnátok ajánlani egy olyan póker sitot ahol sokan limiteznek reggel is, van rackeback azoknak is akik csak 25 50 centes asztalon játszanak napi egy órát minimum?

Talán a Pokerstras bár én nem ismerem, de mivel a legnagyobb a poker piacon így gondolom van elég játékos. Amerikaiak is játszhatnak, így mikor náluk este van nálunk meg reggel gondolom van elég player.
Vagy talán a PartyPoker, bár itt nincsenek amcsik.

Littlemage
Válasz papacsa kommentjére
2007. okt. 13. 22:32

Akkor én is kérdezek, mi az a second barrel? köszi

Slash
2007. okt. 13. 22:41

Talán a Pokerstras bár én nem ismerem, de mivel a legnagyobb a poker piacon így gondolom van elég játékos. Amerikaiak is játszhatnak, így mikor náluk este van nálunk meg reggel gondolom van elég player.
Vagy talán a PartyPoker, bár itt nincsenek amcsik.

Tudtommal a starson nincs rakeback

papacsa
Válasz Slash kommentjére
2007. okt. 14. 0:50

Tudtommal a starson nincs rakeback

Jogos a 10 pont Slashnek.Igaz.

papacsa
Válasz Littlemage kommentjére
2007. okt. 14. 1:01

Akkor én is kérdezek, mi az a second barrel? köszi

Ha jól tudom (hívás flopnál és turnél is)
A blöffölő részéről erre való a "fire the second barrel"... azaz turn-ön is nyitni egy embereset, ha flopon nem volt elég a continuation bet... persze tudni kell, hogy ki ellen, de turn-ön bet 3/4pot-potot már nem fognak semmivel tartani, csak azért, hogy esetleg elkapjanak egy blöfföt...

vmi ilyesmi:D
De majd want2push vagy skiboy is biztosan hozzászól

Skiboy
2007. okt. 14. 9:58

Ha jól tudom (hívás flopnál és turnél is)

Jól tudod :)

trankus
2007. okt. 14. 14:35

Hellosztok azt szeretném kérdezni tőletek hogy tudnátok ajánlani egy olyan póker sitot ahol sokan limiteznek reggel is, van rackeback azoknak is akik csak 25 50 centes asztalon játszanak napi egy órát minimum?

kanrich_
Válasz trankus kommentjére
2007. okt. 14. 16:07

Hi,

a Full Tilt oldalán centes alapon is játszatsz, és ha az Akadémia oldaláról regisztrálsz, akkor a 27% rakeback Neked is jár!

Full Tilt Poker Terembemutató

Élő ügyfélszolgálat