NL25 Full Ringen 9 asztalon napi 2 ora jatekkal,kb. milyen gyorsan lehet osszekaparni 800 pontot? :)
Javaslom, hogy próbáld ki magadnak, egy sessiön után nézd meg, hogy hány pont gyűlt össze a 800-ból, és nagyjából láthatod, hogy mennyit kell teljesíteni. Több sessiön után pontosabb infóid lesznek.
Ha full ringen játszol, a pontok száma nagyban függ attól, hogy mennyire vagy feszes vagy laza. Ha shorthanded asztalon játszol, akkor a sok leosztás és az agresszívabb játék miatt több rake termelődik, többször vagy játékban, így több pontot is kapsz, mint full ringen.
Egy kezdő cash game játékos ismerősöm NL10-en játszik, ki akarta szedni az első 100 dollárt egy hónap alatt, és kb. 20 nap játékkal 3-4 asztalon napi max. 5 órában teljesítette a 800 pontot.
NL25 Full Ringen 9 asztalon napi 2 ora jatekkal,kb. milyen gyorsan lehet osszekaparni 800 pontot? :)
Valhalla: Hát ez most nekem nagyon nem tett jó, de legalább tudok róla.
Február környékén játszottam itt utoljára nl25-ön és aranybánya volt.
Most szeretnék visszatérni. Először Nl50 és ha jól megy akkor lépnék is nl100-ra. Onnan van tapasztalatok mostanában? Régebben én azt vettem észre, hogy nl100-on lazbább asztalok vannak és könnyebb is volt nyerni ott. Asztalszámból sincs hiány. mennyire feszültek be az asztalok ezeken a téteken?
Valhalla: Hát ez most nekem nagyon nem tett jó, de legalább tudok róla.
Február környékén játszottam itt utoljára nl25-ön és aranybánya volt.
Most szeretnék visszatérni. Először Nl50 és ha jól megy akkor lépnék is nl100-ra. Onnan van tapasztalatok mostanában? Régebben én azt vettem észre, hogy nl100-on lazbább asztalok vannak és könnyebb is volt nyerni ott. Asztalszámból sincs hiány. mennyire feszültek be az asztalok ezeken a téteken?
Először is: 9 asztalon játszani a Nextpokeren, s általában az Ongamen, majdnem lehetetlen, ahhoz ahogy már más megfogalmazta, számítógép kevés, ahhoz erőmű kell. Nekem 3000-es procim van, 256MB videomemóriával, 2GB memóriával. Ezzel már 6 asztal dadog, max. öt megy. Egyébként négy óra 5 asztalon NL25-ön az kb. 60 pont, 30 körüli VPIP mellett.