Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > NL CG FR ideális Statok?

kupika
2010. márc. 18. 13:14

NL CG FR ideális Statok?

Sziasztok,

Kerestem már a neten de feladtam sehol nem találom.Azt hiszem 6 maxra megvan mert a Leak buster alapesetben ezt adja ki de mivel nincs full verziom
ezért a full ring statokat nem látom.

Be szeretném állítani a HEM-ben a szineket (HUD) de sajnos nem tudok mihez igazodni mert nincs vagy nem találok erre vonatkozó irodalmat sehol.

Amit tudok hogy a vpip% : 14-20
pfr : 10-15
3bet : 3.3-6

Ami nekem még kéne: Agg factor , Agg% , Turn agg% ,river agg%, Steal

FlopCB, Fold Flop CB , Turn CB , Fold Turn CB , W$WSF

Remélem érthető igy a kérdés tulajdonképpen azt szeretném ha a határszámokon belül az adatok zöld szinüek alatta kék felette piros szinüek lennének igy egyszerübb olvasni a HUD-ot.

Talán az tud segteni akinek megvan a leak buster full verzió vagy aki talált ilyen irodalmat a neten.

Köszönöm,

Kupika

titcar
Válasz kupika kommentjére
2010. márc. 18. 20:28

players fülön csinálsz egy reportot a mezőnyről, és ott ki is átlagolja :)

a vpip pfr 3bet-en kívül kb. ugyan azok érvényesek, mint sh-n, azt meg a HM cikkekben is látod :)

Kreta
Válasz titcar kommentjére
2010. márc. 18. 21:45

Amit ott ír tanácsként az megfogadható és igaz? Szerinte sokat dobok cbetre, szerintem meg, AK-n kívül kevés lappal érdemes még egy tampót úszni. Lesz az majd erősebb is.

V.Peti
Válasz Kreta kommentjére
2010. márc. 18. 21:48

Amit tudok hogy a vpip% : 14-20
pfr : 10-15
3bet : 3.3-6

ez kb. még sok is. szerintem micron 12-15/9-11 vpip körül lehetnek a regek.
ha ennél kicsit magasabb találj ki vmi színt és mondjuk 50 vpip + mehet a lila (nálam ez a halnak a jelzése)

3bet szerintem avg lehet 3-4 körül, 8 felett már bőven sok

kupika
2010. márc. 19. 0:32

players fülön csinálsz egy reportot a mezőnyről, és ott ki is átlagolja :)

Köszi ez nagy segítség volt eszembe se jutott:)

kupika
Válasz V.Peti kommentjére
2010. márc. 19. 0:41

ez kb. még sok is. szerintem micron 12-15/9-11 vpip körül lehetnek a regek.
ha ennél kicsit magasabb találj ki vmi színt és mondjuk 50 vpip + mehet a lila (nálam ez a halnak a jelzése)

Igen még nem végleges az elgondolás gondolkoztam hogy az extra magas értékekhez kitalálok (vlmi másik színt) de azt vettem észre hogy ha valakinek extra magas mondjuk 50 a vpip azzal el sem jutok a 80-100 hand ig mert valaki lenullázza:)

Szóljatok ha hülyeséget írok mert van kb 12000 hand-em NL10-en ennyi a CG "Pályafutásom" csak most kezdtem eddig Tournament-et játszottam az meg teljesen más.

titcar
Válasz kupika kommentjére
2010. márc. 19. 9:04

sztem amugy alapból felesleges színezni, úgyis látod, hoyg mennyi. nekem legalábbis mindennek fix színe van, így jobban kiigazodok. egyedül a vpip lesz más színű egy szint felett

kupika
2010. márc. 20. 14:51

Igen eddig én se szineztem de most 3 soros 14 adatos HUD-t állítottam össze és most azt hiszem segíteni ha jól be tudnék állítani színeket.

Élő ügyfélszolgálat