NL10 FD bónuszok
Nézegettem ma a teremleírásokat itt az Akadémián és sok helyen azt láttam, hogy csak akkor járnak a különböző pontok, ha egy-egy leosztásban a rake eléri a .25$-t. Ha 5%-os rakekel számolunk, akkor ez ugye 5$-os potot jelent, ami azért nem általános NL10-en.
1-2 héten belül akarok új terembe menni FD bónusz miatt, de nem tudom, hogy ilyen (.25$ rake/leosztás) feltételek mellett érdemes-e. (Poker host, Chili és a Paramin volt amiket néztem.)
Kérdés 1:
NL10-en van-e reális esély arra, hogy gyűlnek majd a pontok egy ilyen teremben? (kb. havi 20.000 leosztással számolok) Vagy inkább ezekkel várjak addig, míg nem tudok nagyobb limitre lépni?
Kérdés 2:
A LuckyAce leírásánál jól értelmezem azt, hogy 10pont/1$ ütemben jön a FD bónusz, és ezen felül 100pont/1$ cashbacket is lehet váltani?
Kérdés 3:
PKR-en a bónusz és a rakeback együtt jár, vagy a bónusz kizárja a rakebacket?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Lev
Kérdés 2:
A LuckyAce leírásánál jól értelmezem azt, hogy 10pont/1$ ütemben jön a FD bónusz, és ezen felül 100pont/1$ cashbacket is lehet váltani?
Mi történik ha ezt a 200 pontot se tudod elérni?
Akkor az addig összeszedett pénzedből levonják a 100-at?
1-2 héten belül akarok új terembe menni FD bónusz miatt, de nem tudom, hogy ilyen (.25$ rake/leosztás) feltételek mellett érdemes-e. (Poker host, Chili és a Paramin volt amiket néztem.)
Lev, én tudom ajánlani a VC pokert, ha jó az Ipoker :)
Kérdés 1:
NL10-en van-e reális esély arra, hogy gyűlnek majd a pontok egy ilyen teremben? (kb. havi 20.000 leosztással számolok) Vagy inkább ezekkel várjak addig, míg nem tudok nagyobb limitre lépni?
Kérdés 2:
Kérdés 3:
Lev
A 200 pontra nincs határidő akár tíz évig is szarakodhat vele akinek nem sürgős:D
Kérdés 3:
Lev