Littlemage
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. jan. 22. 14:50
sztem microgamingnek az állománya az erosebb kategoriaba sorolhato. cake, everest, pacific hálozat, ezek a leggyengebb termek, pacin, everesten van hud is. RB mindegyiken van, ha megfelelő helyről regelsz.
andree
Válasz BenkiQB kommentjére
2009. jan. 22. 14:56
miért mondod ezt? mi a véleményed róla?
NL20-ról, NL50-ről van tapasztalatom. Leginkább este 11 után, néha délután játszom ott. Tele van idióta nittel. Az NL20 is. Limpelgető, miniraiselő tight fishek. Ha kapnak egy 3betet megbolondulnak és egoból belefutnak a késbe.(Egész gyűjteményem van az ilyen idióta 3betelt handekről) Ettől függetlenül hihetetlenül unalmas. NL20-on 3 BB-s atlagpotú asztalok vannak többnyire. A fishek gyakorta csak speed asztalokon játszanak, ami multitabingre alkalmatlan. Kevés a normális asztal. Persze fishek vannak, mint mindenhol máshol, de nagyon unalmas itt a játék. És az NL20 azért már elég közel van az NL10-hez, gondolom ott se nagyon más a helyzet. Van olyan játékos aki eddig minden sessionomban ott volt legalább egy asztalomnál, bármikor is ültem le játszani. Nekem nem jön be. Mondom ezt úgy, hogy ebben a hónapban ez az egyetlen terem ahol nyerő vagyok, mind NL20-on, mind NL50-en.