Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > NL50(6max) PT statok alapján van-e nagy leak?

kik83
2009. dec. 22. 12:35

NL50(6max) PT statok alapján van-e nagy leak?

sziasztok,

Nemrég váltottam FR-ről SH-ra, tudom hogy még kicsi nagyon a minta, de hátha látszik a statokból valami nagyobb hiba. Majd teszek fel videot is abbol tobb minden kiderul.koszi elore is

ZoDo
Válasz kik83 kommentjére
2009. dec. 22. 13:08

Nagyon agresszív vagy, valszeg gyakran blöffbe fordítod az sd képes lapokat is, illetve olyan szitukban is blöffölsz amikor nem éri meg.
Magas a flop cbet-ed, bizonyos boardokon, bizonyos ellenfelek ellen fel kell adni a kasszát.
Magas donk. Inkább c/c-t vagy c/r-t játsz.
Elsőre ezek tűntek fel

kik83
Válasz ZoDo kommentjére
2009. dec. 22. 13:23

koszonom, a sok bloffot ill. bloffbe forditast en is ereztem, de a cbetrol nem gondoltam hogy magas, akkor azt megprobalom kicsit leszoritani. donkal altalaban emelest probalok indukalni(set, eros draw ilyesmi), ilyenkor jobb a c/r szerinted? Ja, ha mar statoknal tartunk a PT 4bet statjat nem tudom pontosan hogy lehet hasznalni, ez 4bet/4bet lehetoseg? Ez alapjan, kb hogy lehet az ellenfel ranget beloni?

Morzdomigron
Válasz kik83 kommentjére
2009. dec. 22. 14:58

A donk flop az micsoda?

Romsy
Válasz Morzdomigron kommentjére
2009. dec. 22. 15:06

szamárnyitás

Littlemage
Válasz Morzdomigron kommentjére
2009. dec. 22. 15:28

A donk flop az micsoda?

amikor nem te vagy a pf emelo, s oop belenyitsz a flopon az eredeti emelo elott.

kik83
Válasz Romsy kommentjére
2009. dec. 22. 15:28

Romsy, Littlemage a statokrol velemeny??

Romsy
Válasz kik83 kommentjére
2009. dec. 22. 15:34

nekem nem tűnik túl agrónak, 3betek ellen egyáltalán nem csinálsz semmit, csak jó lappal, meg a vakokat is túl sokszor engeded el lopásra. ez a két olyan helyzet, amin a leginkább múlik a winrate.

Littlemage
Válasz kik83 kommentjére
2009. dec. 22. 15:39

Romsy, Littlemage a statokrol velemeny??

én ezekhez annyira nem ertek. meg az elmult 1.5 honap massziv buko utan nem is nagyon merek, de :D A PF ertekek kb jok szerintem. postflop meg kb az tűnik fel, ami Zodonak.

Pl az ilyen arcok ellen, akiknek ilyen statjaik vannak postflop, már egy settel se nagyon kell trükköznöm, önként pakoljak be a penzt.

kik83
Válasz Littlemage kommentjére
2009. dec. 22. 15:43

koszonom a valaszokat, Romsy ha lazitani akarom a PF 4bet rangemet, milyen lapokat erdemes belevenni illetve mivel erdemes inkabb callolni a 3betet?
persze ez nyilvan fugg a 3betelotol is. Ja es 100BB deepen lehet e 4bet/foldolni vagy be kell rakni 5bet AIre?(atlagos betsizingal szamolva)

Élő ügyfélszolgálat