no limit hu
Sziasztok!!!
Eddig főként sng-ket játszottam.Viszont szeretnék váltani no limit head's upra. Nézegettem a témában. Csak 1 könyvet találtam eddig( collin moshman). Valaki nem tudna segíteni hogy vannak e még esetleg más könyvek amik főleg no limit head's upról szólnak? Előre is köszi
üdv
Sziasztok!!!
Eddig főként sng-ket játszottam.Viszont szeretnék váltani no limit head's upra. Nézegettem a témában. Csak 1 könyvet találtam eddig( collin moshman). Valaki nem tudna segíteni hogy vannak e még esetleg más könyvek amik főleg no limit head's upról szólnak? Előre is köszi
üdv
Üdv itt!
Delfinkutyának igaza van, a hu sng topik megkerülhetetlen, rendeteg jó hand, fejtegetés, linkel anyag van benne csak ki kell mazsolázni.
Videókból mrj főleg, de van még pár videó az általa készítetteken túl is az oldalon.
Hogy ne kelljen keresgélni, itt vannak a DK által szintén javasolt 2+2 fordítások:
Kezdők kézikönyve a HUSNG-hez
Pker blogok / Jonas 77 / Kezdk kziknyve a HU SNG-hez | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
HUSNG preflop alapok
Pker blogok / Jonas 77 / HU SNG Preflop basics | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
3bet push 25bb effektív stacknél
Pker blogok / Sobi / HUSNG - 3bet push 25bb effektv stacknl (by Insane_Steve) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
Hogyan játszunk limperek és minbetelők ellen
Pker blogok / Jonas 77 / Hogyan jtszunk limperek s minbetelk ellen HUSNG-ben (by ChicagoRy) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
Játék OOP HUSNG-ben
Pker blogok / Sobi / Jtk OOP HUSNG-ben (by dboy23) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
Ha sikerült átrágnod magad mindenen, akkor jöhetnek majd a husng.com-os videók, szóval unatkozni nem fogsz ha tanulni szeretnél :) Sok sikert, handek meg jöhetnek a topikba!
Milyen téten és site-on tervezed a kezdést?
Köszönöm szépen!!!
Köszi crazy!
Még ezt ajánlom figyelmedbe, szinte ugyanezt kérdezte valaki 2 napja mint te, crazy is onnan másolta a hsz-t.
https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/17273-hu-sng-kezdoknek.html#post334240
könyveket nem igazán fogsz találni túl sokat a témában.
viszont pár jó cucc:
Balancing ranges vs aggressive floaters? - Heads-Up No Limit Poker Strategy - Heads Up No Limit Poker Forum
The 2+2 Forum Archives: The Anatomy of a Continuation Bet (HUNL)
1111 Post true value of studying + min digest - Heads-Up No Limit Poker Strategy - Heads Up No Limit Poker Forum
Rumnchess's Thought of the Month (July 2009) - Heads-Up No Limit Poker Strategy - Heads Up No Limit Poker Forum
(NL Theory) Approach to HU - beating loose/passives and BR management - Heads-Up No Limit Poker Strategy - Heads Up No Limit Poker Forum
Skates Points: Critical Points of Villain's 3-Betting Behavior - Heads-Up No Limit Poker Strategy - Heads Up No Limit Poker Forum
gl
Igazából én azt terveztem hogy elolvasom a moshmanos könyvet. Utánna leelemzem a 60k hh-t amit találtam a legnagyobb angol poker fúrumon. Utánna szerintem már lehetne találni partnereket akik szívesen segítenének a játékom fejlesztésében.
viszont pár jó cucc