askmumidiot
2011. jún. 24. 15:41

no limit hu

Sziasztok!!!

Eddig főként sng-ket játszottam.Viszont szeretnék váltani no limit head's upra. Nézegettem a témában. Csak 1 könyvet találtam eddig( collin moshman). Valaki nem tudna segíteni hogy vannak e még esetleg más könyvek amik főleg no limit head's upról szólnak? Előre is köszi

üdv

crazy3317
Válasz askmumidiot kommentjére
2011. jún. 24. 16:04

Sziasztok!!!

Eddig főként sng-ket játszottam.Viszont szeretnék váltani no limit head's upra. Nézegettem a témában. Csak 1 könyvet találtam eddig( collin moshman). Valaki nem tudna segíteni hogy vannak e még esetleg más könyvek amik főleg no limit head's upról szólnak? Előre is köszi

üdv

ez szerintem hasznos lehet:

(jonas 77 utólagos engedelmeddel)

Üdv itt!

Delfinkutyának igaza van, a hu sng topik megkerülhetetlen, rendeteg jó hand, fejtegetés, linkel anyag van benne csak ki kell mazsolázni.

Videókból mrj főleg, de van még pár videó az általa készítetteken túl is az oldalon.
Hogy ne kelljen keresgélni, itt vannak a DK által szintén javasolt 2+2 fordítások:

Kezdők kézikönyve a HUSNG-hez
Pker blogok / Jonas 77 / Kezdk kziknyve a HU SNG-hez | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

HUSNG preflop alapok
Pker blogok / Jonas 77 / HU SNG Preflop basics | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

3bet push 25bb effektív stacknél
Pker blogok / Sobi / HUSNG - 3bet push 25bb effektv stacknl (by Insane_Steve) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

Hogyan játszunk limperek és minbetelők ellen
Pker blogok / Jonas 77 / Hogyan jtszunk limperek s minbetelk ellen HUSNG-ben (by ChicagoRy) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

Játék OOP HUSNG-ben
Pker blogok / Sobi / Jtk OOP HUSNG-ben (by dboy23) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

Ha sikerült átrágnod magad mindenen, akkor jöhetnek majd a husng.com-os videók, szóval unatkozni nem fogsz ha tanulni szeretnél :) Sok sikert, handek meg jöhetnek a topikba!

Milyen téten és site-on tervezed a kezdést?

és nézz szét a https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4992-hu-sng-607.html topicban is.

askmumidiot
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. jún. 24. 16:22

Köszönöm szépen!!!

Jonas 77
Válasz askmumidiot kommentjére
2011. jún. 24. 17:17

Köszi crazy!
Még ezt ajánlom figyelmedbe, szinte ugyanezt kérdezte valaki 2 napja mint te, crazy is onnan másolta a hsz-t.
https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/17273-hu-sng-kezdoknek.html#post334240

babyonboard
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. jún. 24. 20:17
askmumidiot
Válasz babyonboard kommentjére
2011. jún. 28. 20:22

Igazából én azt terveztem hogy elolvasom a moshmanos könyvet. Utánna leelemzem a 60k hh-t amit találtam a legnagyobb angol poker fúrumon. Utánna szerintem már lehetne találni partnereket akik szívesen segítenének a játékom fejlesztésében.

Jonas 77
Válasz babyonboard kommentjére
2011. jún. 28. 20:31

viszont pár jó cucc

Ezeket eddig hol dugdostad? :)

Élő ügyfélszolgálat