darklol
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. jan. 13. 0:23
Nem nehéz ellenük játszani, 23/19, igaz hogy az asztalszámot le kell csökkenteni. Mindenesetre ilyenkor nem is kell játszani, vagy más asztalra át kell menni.
értem én csak drasztikusan csökkent a fishek száma és a regek száma átlag 5/asztal mostanában
nem lett ez így jó
kanrich_
Válasz darklol kommentjére
2009. jan. 13. 0:26
Nem voltam itthon a napokban, így nem tudok erre reflektálni. 19-24 óra között is ez a helyzet?
darklol
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. jan. 13. 0:42
Nem voltam itthon a napokban, így nem tudok erre reflektálni. 19-24 óra között is ez a helyzet?
19-22 között egész jó
de délután és éjszaka halál, minden asztal 22-24% os flop nézés
Skiboy
2009. jan. 13. 1:09
egy olyan problémám lenne hogy feltünt pár furcsáaság a noiq központi warm racel kapcsolatban. Szerintetek van értelme reklomálni vagy csak a fesztivált csinálom?
Nincs értelme sztem, a lista minden valószínűség szerint pontos. Az egy más kérdés, hogy a játékosok az utolsó nap nagyon sokat játszottak, jóval többet mint az azt megelőző napokon. Így fordulhatott elő, hogy jó néhányan elszámolták magukat, és nem fértek be a top100-ba.
€1200 körüli rake-el lehetett bekerülni.
darklol
Válasz Skiboy kommentjére
2009. jan. 13. 1:14
Nincs értelme sztem, a lista minden valószínűség szerint pontos. Az egy más kérdés, hogy a játékosok az utolsó nap nagyon sokat játszottak, jóval többet mint az azt megelőző napokon. Így fordulhatott elő, hogy jó néhányan elszámolták magukat, és nem fértek be a top100-ba.
hm hát jah akkor pont lecsusztam, köszi az értesítést
bár azt továbbra se értem hogy lehetnek játékosok a 100 ban benne és a 100 utáni listán is de sebaj , ez egy ilyen project volt :)
lehet törölni ezt a topicot vagy lockolni mert semmi értelme már
ThxLittleFish
Válasz Skiboy kommentjére
2009. jan. 13. 1:14
akkor az loyality bónuszal együtt több mint 100% rakeback komoly :eek: :)
11/9-eseknek kilophatod a szemét is :D nem? bár gondolom, hogy sokkal nehezebb nyerni tőlük mint a fishektől, de azért csak csordogál valami :)
nl50-en mezőny is így befeszült? vagy csak nl100-on van ez így?
darklol
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. jan. 13. 1:18
akkor az loyality bónuszal együtt több mint 100% rakeback komoly :eek: :)
11/9-eseknek kilophatod a szemét is :D nem? bár gondolom, hogy sokkal nehezebb nyerni tőlük mint a fishektől, de azért csak csordogál valami :)
nl50-en mezőny is így befeszült? vagy csak nl100-on van ez így?
igen lopni lehet de az én játékom a nagy potok megnyerésére épül... és nagy potot csak lapütközésben lehet ezek ellen nyerni, mert postflop ilyen 7 af el tolják...
nl50 es mezőnyröl nincs infom de a 100 as katasztrófális az utóbbi napokban... lehet nyerni de nem olyan könnyen mint régenv + nagyon sokat kell wpzni a regek ellen
kanrich_
2009. jan. 13. 10:57
Amikor elkezdődött a race, és 100-on "meghallt" a mezőny, elkezdtem 50-en keresni asztalokat, és azok még jók voltak, értsd 40%+ flopnézés. Ha nagyon xar lesz a mezőny 100-on, lehet hogy inkább 50-en nyomom több asztalon, talán úgy több lesz a profit a kevesebb termelt rake ellenére...
Meglátjuk.