Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Normális ennyivel EV alatt lenni?

marquez
Válasz zoltanh kommentjére
2011. ápr. 16. 14:17

Én meg ajánlom figyelmébe Zsipali plo Ev grafját. Hát az OMG.

link?

danfiu
Válasz marquez kommentjére
2011. ápr. 16. 14:20
MerACE
Válasz danfiu kommentjére
2011. ápr. 16. 14:35

Már most próbálj meg lelkileg felkészülni, hogy 20 BI-nel EV alatt simán lehetsz. Ne foglalkozz vele komolyabban, mert nem mutat mindent. Pl. nem fogod látni, hányszor vagy a cooler jó oldalán, hány AA vs KK-d volt, vagy KK vs QQ, overset set ellen, szóval lehet, hogy miközben bukod a flipeket, ilyenekkel kompenzálódik akár. Játssz a legjobban, ahogy tudsz, ez a lényeg, és ne tiltelj.

Ru5ty
Válasz MerACE kommentjére
2011. ápr. 16. 14:48

vagy mondjuk:
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

most már csak 60 BI under EV, volt ez több is! :)

teto
Válasz Ru5ty kommentjére
2011. ápr. 16. 14:58

mit jelent az EV?
ill. hol tudom megtalálni a különböző rövidÍtések jelentését?

chivasr911
Válasz espada99 kommentjére
2011. ápr. 16. 15:28

Köszi a válaszokat, magyarul kicsi a minta :)

A videokat pedig csekkolom minél hamarabb ;)

a minta is kicsi, de a 4BI meg kb elhanyagolható, nem jó érzés, de ennél leszel többel is alatta/felette sajnos... én már 3szor voltam 20BI-al alatta, de még az se számít soknak, pedig pár ezer hand alatt az elég durva tud lenni... a lényeg, hogy ne tiltelj ilyenkor.

chivasr911
Válasz teto kommentjére
2011. ápr. 16. 15:32

mit jelent az EV?
ill. hol tudom megtalálni a különböző rövidÍtések jelentését?

itt van akadémiás szótár:
Póker szótár
az EV nincs benne, de kb azt jelenti, hogy hosszútávon azokkal a partikkal mennyit nyernél, amiket játszottál. pl játszol egy AK vs JJ, amit nyersz, de hosszútávon ez kb 0 EV-jű játék, ami azt jelenti, hogy ezekkel a szitukkal nem nyersz hosszútávon, a piros vonal egyhelyben marad, de mivel nyertél, a zölded növekszik 1BI-el, így EV "fölé kerülsz" 1 BI-el. Ha zavaros, akkor szólj!

Littlemage
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. ápr. 16. 15:36

4 BI-es ev kulonbseg 1 sessionon belul is lehet nem is ritkan. konnyen elofordulhat, hogy 20-50 bi-el is ev alatt/felett leszel tobb 10k hand alatt.

Johnny Diablo
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. ápr. 16. 16:17

a minta is kicsi, de a 4BI meg kb elhanyagolható, nem jó érzés, de ennél leszel többel is alatta/felette sajnos... én már 3szor voltam 20BI-al alatta, de még az se számít soknak, pedig pár ezer hand alatt az elég durva tud lenni... a lényeg, hogy ne tiltelj ilyenkor.

az EV-Expected Value jelentése várható hozam. mikor all in vagy látja, hogy mekkora esélyed volt a győzelemre és ahhoz képest pozitív vagy negatív volt irányba mozdítja a grafikonodat.

ezt miért hozzád tettem be?:D

yodalino
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 16. 16:53

Heh hirtelen azthittem Grindcore az első hozzászóló :O

Élő ügyfélszolgálat