OPR tiltás feloldása
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni,régebben letiltottam,hogy láthatóak legyenek a poker eredményeim OPR-en.De most szeretném ezt vissza csinálni,a kérdésem annyi lenne,hogy ez lehetséges és ha igen akkor hogyan?
Előre is köszi :)
Opt-In (Un-Hide / Un-Block)
Only applies to PokerStars Players.
If you'd like to opt-in, allowing OPR visitors (including yourself) to view your extended PokerStars statistics (ROI, Net Profit, etc), please follow the instructions here:
Within the PokerStars Software, transfer $0.03 to the PokerStars Operated Account: ResultSites
PokerStars will return the $0.03 to you as confirmation that you request was received and actioned.
Twice a week, PokerStars will forward the request to OPR and we will un-block your data on OPR within 5 days hereafter.
Please allow a total of 4-8 working days for your request to be fulfilled.
US, DK, FR, EE Residents: Please email support@pokerstars.com and ask them to opt you in if you are not able to make the required transfer in the PokerStars software.
You may also email your OPT-IN request to support@pokerstars.com if you don't want to OPT-IN on all result sites but only on OPR.
Official Poker Rankings - Poker Site Ratings, Results and Statistics
Hu köszi a gyors választ,de igazság szerint éppen azért írtam ide,mert nem tudok angolul és ebből semmit nem értek.Csak a hiányos angolommal nem akartam büszkélkedni,esetleg ha valaki lenne olan kedves,hogy magyarul is leírja nagyon hálás lennék :)
Köszönőm :)
Hu köszi a gyors választ,de igazság szerint éppen azért írtam ide,mert nem tudok angolul és ebből semmit nem értek.Csak a hiányos angolommal nem akartam büszkélkedni,esetleg ha valaki lenne olan kedves,hogy magyarul is leírja nagyon hálás lennék :)
Köszönőm :)
Koszi Rockett