Osztórutin...
Na szóval felmerült bennem - mint gondolom minden netes játékosban - hogy vajon a termek oszrórutinja hogyan van megírva. Vajon akkor megvan már a flop, turn, river, ahogy elkezdődik az osztás? Mert ugye így lenne a korrekt...
Vagy minden egyes lépés előtt számol? Figyelembe veszi a játékosok számát és a lent lévő lapokat? Mert az ugye teljesen világos, hogy maga a progi látja mindenki lapját.
Tudom egy terem sem engedheti meg magának, hogy esetlegesen kiderüljön lehet manipulálni a szoftverrel, mert egyből olyan milliárdos pert akasztanának a nyakukba, hogy levegőt se kapnának, de engem érdekelne hogy megy ez...
Végül is a pénzünk egy megírt program és az azt felügyelő, kezelő személyzet kezében van, ami lássuk be nem egy életbiztosítás, persze lehet, hogy csak én nem bízom senkiben...
Ha már volt ilyen téma, hát bocsi...
Úgy tudom, hogy az osztandó kártyákat abban a pillanatban sorsolja ki, amikor ki kell osztani. Nincs előre meg... Valószínűségileg azonos, ha egyszer megkevered, mint ha sokszor ;)
Ráadásul így biztonságosabb, kizárt, hogy valaki tudja előre a flopot és a turnt, rivert :)
Howard Lederer on Full Tilt's RNG - Poker Forums
itt howard lederer elmagyarázza a chatbe egy observernek hogy működik a dolog:)
természetesen minden kártya akkor kerül "kisorsolásra" amikor szükség van rá, így gyakorlatilag lehetlen csalni...
Úgy tudom, hogy az osztandó kártyákat abban a pillanatban sorsolja ki, amikor ki kell osztani. Nincs előre meg... Valószínűségileg azonos, ha egyszer megkevered, mint ha sokszor ;)
Ráadásul így biztonságosabb, kizárt, hogy valaki tudja előre a flopot és a turnt, rivert :)