Pacific Poker bónuszok
Lenne egy kérdésem, amire nagyon örülnék, ha kapnék egy korrekt választ!!
Szóval: a pókerakadémiás pacific bonusszal kapcsolatban:
Megtehetem azt, hogy befizetek 400 dollárt, amiért ugyebár kapok 25% instant cash bonuszt. az 100 dolcsi, így van 500 dollárom, illetve egy 300 dolláros bonuszom, ami a maradék 75%-a a 400 dolláros bónusznak, amit a 400-ért kapok. Remélem ez eddig követhető volt. Szóval a lényeg: közvetlen akár 1 nappal rá, hogy felért a számlámra a 400 dodó, levehetek belőle 300-at? Így elvileg maradna nekem 200 dollár amivel játszhatok.. 300 dollárt pedig anélkül h játszanék visszakapok, így gyakorlatilag 100 dodót kaptam ingyen.. Ez nekem kicsit túl szépnek tűnik, lehet hogy csak a 30 nap leteltével vehetek ki ebből lóvét? Segítsetek plz, csóró vagyok, de ezért megéri 2-3 napra kölcsön kérni 50 ropit a 100 dolláromhoz :P
Szerintem lehetséges, de majd valaki megmondja a tutit.
Az biztos, hogy a 100 dodi instacashbonust NEM veheted le, amíg nem teljesíted a feltételeket.
köszi a segítséget, azt gondoltam h nem lehet levenni az insta 100 dodot, mert ha ugy lenne elég jó órabéres melóm lenne.. Meg igazából 200 dodo kell is az 5 dolcsis beülőkre. úgy tervezem az kb korrekt h 2-3 asztalon 5 dolcsikkal játszom 200 dollárból. meglássuk
5$-os beülőkkel összelapátolni 4k reward point-ot nem lesz kis meló...
Igazából ez lenne az igazán téged érintő kérdés:
400$ depo -> 100$ insta cash +300$ pending bonus
300$ cashout -> számládon marad 200$
Elkezdesz játszani 200$-ból, 30 nap alatt kitermelsz kb 30$ bónuszt (5$ beülő?), így a számládon lesz 230$ + a nyereményed...
Ilyenkor levonják a 100$-t és marad a számládon 100$ befizetett összeg + 30$ bonus amit sikerült kiszedned + az addigi nyereményed?
20%-os rakeback, alap VIP szinten ennyit ér a bónusz.
a pontjaidat még cash-re sem válthatod, 10$ a minimum amit átkonvertálhatsz (1000 pont).
Elkezdesz játszani 200$-ból, 30 nap alatt kitermelsz kb 30$ bónuszt (5$ beülő?), így a számládon lesz 230$ + a nyereményed...
1. a 300$ pendingből semmi nem jön ki, mert csak egyben adják oda (esélytelen ezen a limiten, minimum NL50 SH)
2. a 100$ instant bónusz megmarad x nap után is, nem vonják le! kiutalási feltétel 2000 pont
3. az azonnali visszautalás kérdéses, lehet hogy engedik, de kevésbé rizikós ha játszol pár napot és majd csak utána kéred ki
Máshonnan regeltem Pacira, nem innen, itteni leírásban nem láttam leírva hogy csak egyben adják a bonust.
A többi része meg nekem is kérdés volt.
Máshonnan regeltem Pacira, nem innen, itteni leírásban nem láttam leírva hogy csak egyben adják a bonust.
A többi része meg nekem is kérdés volt.
Ezt nem vágom, az instant 100-at elveszik tőlem, ha nem teljesítem 30 nap alatt a maradék 300-at? Vagy mi? Nem értem miért vennék el..
Lenne egy kérdésem, amire nagyon örülnék, ha kapnék egy korrekt választ!!
Szóval: a pókerakadémiás pacific bonusszal kapcsolatban:
Megtehetem azt, hogy befizetek 400 dollárt, amiért ugyebár kapok 25% instant cash bonuszt. az 100 dolcsi, így van 500 dollárom, illetve egy 300 dolláros bonuszom, ami a maradék 75%-a a 400 dolláros bónusznak, amit a 400-ért kapok. Remélem ez eddig követhető volt. Szóval a lényeg: közvetlen akár 1 nappal rá, hogy felért a számlámra a 400 dodó, levehetek belőle 300-at? Így elvileg maradna nekem 200 dollár amivel játszhatok.. 300 dollárt pedig anélkül h játszanék visszakapok, így gyakorlatilag 100 dodót kaptam ingyen.. Ez nekem kicsit túl szépnek tűnik, lehet hogy csak a 30 nap leteltével vehetek ki ebből lóvét? Segítsetek plz, csóró vagyok, de ezért megéri 2-3 napra kölcsön kérni 50 ropit a 100 dolláromhoz :p
3. az azonnali visszautalás kérdéses, lehet hogy engedik, de kevésbé rizikós ha játszol pár napot és majd csak utána kéred ki