elek
2009. jan. 31. 12:22

pénzkivétel

Nemrég nyertem freerollon pénzt egy ismeretlen oldalon (FatBetPoker) és sikerült bankrollt építenem belőle, hogy megérje kivenni.
Sajnos fake adatokkal regisztráltam és 500 $ akartam kiutalni egy nagykorú netellerére, de személyi adatok megerősítését kérték és visszadobták a pénzt.
Lassan 18 leszek és mindenképpen ki szeretném venni a pénzt valahogy ebben szeretném segítségeteket kérni, hogy:
-hogyan játszam át a pénzt?
-kérjek új ip címet ha valós adatokkal akarok azon az oldalon játszani, hogy egy ismerősömmel átnyomjuk a pénzt? (nincs player transfer)
-ha kell új IP cim hogy kérjek?
-amint 18 leszek szeretnék nagyobb terembe is regisztrálni, ahova már 1x regisztráltam hamis adatokkal , de oda real money soha nem került fel, csak freerollokon probáltam nyerni. A regisztrációkor és mikor még játszottam(a nagyobb teremben) még máshol laktunk. az IP címem akkor most megváltozott, ha kiszolgálót nem változtattunk?
-ha nem változott, hogy változtassam meg és hogy tudok újra regisztrálni bonyodalom nélkül?
-ha a fatbeten megpróbálom átjátszani úgy se lehet belőle problémám, max zárolják az acountomat?

Előre is köszönöm a segítséget
elek

Szszilard
Válasz elek kommentjére
2009. jan. 31. 14:41

Nemrég nyertem freerollon pénzt egy ismeretlen oldalon (FatBetPoker) és sikerült bankrollt építenem belőle, hogy megérje kivenni.
Sajnos fake adatokkal regisztráltam és 500 $ akartam kiutalni egy nagykorú netellerére, de személyi adatok megerősítését kérték és visszadobták a pénzt.
Lassan 18 leszek és mindenképpen ki szeretném venni a pénzt valahogy ebben szeretném segítségeteket kérni, hogy:
-hogyan játszam át a pénzt?
-kérjek új ip címet ha valós adatokkal akarok azon az oldalon játszani, hogy egy ismerősömmel átnyomjuk a pénzt? (nincs player transfer)
-ha kell új IP cim hogy kérjek?
-amint 18 leszek szeretnék nagyobb terembe is regisztrálni, ahova már 1x regisztráltam hamis adatokkal , de oda real money soha nem került fel, csak freerollokon probáltam nyerni. A regisztrációkor és mikor még játszottam(a nagyobb teremben) még máshol laktunk. az IP címem akkor most megváltozott, ha kiszolgálót nem változtattunk?
-ha nem változott, hogy változtassam meg és hogy tudok újra regisztrálni bonyodalom nélkül?
-ha a fatbeten megpróbálom átjátszani úgy se lehet belőle problémám, max zárolják az acountomat?

Előre is köszönöm a segítséget
elek

Hello Elek.
Én megértem amit írsz.Ha én is fiatalkoru lennék attól függetlenül még játszanék meg szerintem ezzel mindenki így lenne.Sikerült fognod egy kis pénzt és szeretnéd kivenni ezt is megértem.
A legfontosabb sose regisztráj kamu dolgokkal!!!Inkább vedd rá a szüleid vagy testvéred vagy valakit a családból,hogy használhasd az adatait.
Ahhoz,hogy kivedd a bentlévő pénzed nincs más út csak ha átjátszod valakinek.Ez eléggé kockázatos de sikerülhet vagy zárolnak vagy nem.
Szerintem vedd rá egy barátod vagy akinek van lehetősége kifizetésre,hogy átjátszod neki ő rögtön kifizetésre adja és hello.Az ip címmel nem érdemes vesződni.Akinek átjátszod próbálj olyat találni akinek a lakcíme nem egyezik veled.Keressetek egy nagy hu cash game asztalt és szépen óvatosan bukd át neki megfontolt játékkal úgy,hogy néha teis nyersz.kb ennyi.De ez egy alkalom legyen ne tedd több időpontra.Remélem sikerül és soha többet nem kerülsz ilyen csapdába.Semmien bonyodalom nem származik ebből max csak zárolnak.De mivel rossz adatokat adtál meg igy nem tudnak tiltólistára tenni mivel legközelebb valós adatokat adsz meg.Sok sikert
MAGAS PÁROKAT HALI:Td:

R1per2
Válasz Szszilard kommentjére
2009. jan. 31. 15:05

Szerintem át lehet játszani okosan a pénzt, csak úgy kell csinálni, hogy ne legyen feltűnő. Szóval termeljetek közbe raket is, akár 20-30 dollár körül. Az a jó, ha nem mentek túl nagy tétre, inkább több részletben csináljátok kisebb téten. Az a legfeltűnőbb, ha nl10-es játékosként hirtelen nl600-on játszol HU-t.
Oda vissza vágtok neki, kis potok, játszotok egy negyed órát. Közben skypon, msn-en vagy telefonon beszéltek, aztán az egyik leosztásban, te úgy teszel, mintha egy nagyot blöffölnél, és bekerül a stack (lehetőleg ne tudjál javulni, nehogy lemákold, legjobb riveren :)), másik megadja és ott a pénz.
Sőt, akár ezt több résztvevős asztalon is megcsinálhatjátok, amikor ketten maradtok a potban!
Aztán hogy még kevésbé se legyen feltűnő, ő várjon még a cashouttal 1-2 hetet legalább.
Én így csinálám.

buktar
2009. jan. 31. 15:06

Meg persze a havert is zárolhatják!

elek
2009. jan. 31. 15:22

köszi a segítséget , és a nagy termekkel kapcsoltaban lévő félni valóm jogos ha, akoriban jáccottam még ott mikor más cím alatt laktam még?

Szszilard
Válasz elek kommentjére
2009. jan. 31. 21:25

köszi a segítséget , és a nagy termekkel kapcsoltaban lévő félni valóm jogos ha, akoriban jáccottam még ott mikor más cím alatt laktam még?

Neharagudj de ezt a kérdést nem tudom értelmezni

elek
2009. jan. 31. 21:31

Neharagudj de ezt a kérdést nem tudom értelmezni

2007 ben regisztraltam a PS termébe és jáccottam is de 2007 óta nem.
2008 ban elköltöztünk onnan ahol 2007ben éltünk
2009 ben szeretnék regisztrálni valós adatokkal a PS termébe.

most van új Ip címem a költözés miatt ha nem változtattunk szolgáltatót (CHELLO maradt)?

mert ugy hallottam hogy a PS nagyon komoly biztonsági rendszerrel rendelkezik és néznek IP t regisztráláskor meg ilyenek és nagyon gyakran zárolgatnak..

titcar
Válasz elek kommentjére
2009. jan. 31. 21:58

ez a kemény nem a beton :D

"Sajnos fake adatokkal regisztráltam és 500 $ akartam kiutalni egy nagykorú netellerére, de személyi adatok megerősítését kérték és visszadobták a pénzt."

rogan99
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 31. 23:52

Ez nem megoldás? : csinálsz egy kamu moneybookers számlát. Kiutalod rá a pénzt és átutalod valakinek az érvényes MB címére h ki tudja szedni.

titcar
Válasz rogan99 kommentjére
2009. febr. 1. 0:32

Ez nem megoldás? : csinálsz egy kamu moneybookers számlát. Kiutalod rá a pénzt és átutalod valakinek az érvényes MB címére h ki tudja szedni.

csak akkor van szopás ha az mb zárolja az accot :D

Élő ügyfélszolgálat