pirosvonal
Sziasztok!
Kihagytam egy kis időt, azóta kezdett el esni a piros vonalam és vele együtt a winratem is. Mi lehet az oka ennek? Lehet a kettő között összefüggés? Nem értek az elemzéshez. Tudnátok pár ötletet adni? Köszi! :)
Szeretsz flopot nézegetni. :)
Köszi. Kevesebb call pre, vagy több fold vs 3bet kellene? (bár ezeken a rangeimen nem változtattam...)
Statok nélkül csak tippelgetni lehet. Én arra tippelek, hogy fellazultáltál az első 15k handhez képest, elkezdtél flopot nézegetni értelmetlenül. Tedd be a statjaid, majd kielemzik az okosok!
Vpip 26 pfr 21
Előtte (első 15k):
Utána:
Az a cbet szépen fel van építve. 85-83-67.
BIP 85, BOP 71
Sziasztok!
a problémám nekem is ugyanaz, pirosvonal durva zuhanása.
Én kb 1 hónapja kedztem intenziven játszani NL25-ön, sok hibával játszom amit szeretnék szépen folyamatosan kiküszöbölni.A kérdésem az lenne hogy mi az oka a non showdown folyamatos zuhanásának,és hogyan tudnám ezt fejleszteni?a másik kérdésem pedig (mivel mint irtam kb 1 hónapja foglalkozok ezzel) mekkora BI swingek tekinthetők normálisnak? pl az mennyire normális hogy 7k hand után beleszaladsz egy 11BI minuszba?
válaszokat előre is köszönöm!
graph
Szia!
A 11BI mínusz teljesen normális, ennél nagyobb swingek is előfordulnak majd. A nonSD több dolog miatt ilyen statok nélkül nehéz pontosan megmondani(és amúgy is több időt kell rá szánni). Általánosságba elmondható ilyen grafnál, hogy valószínű túlságossan passzív vagy. De azt, hogy preflop/postflop esetleg csak a késöbbi utcákon, vagy túlsokat callolsz és késöbb sokat dobálsz így nem lehet megmondani.