Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Pocketfives.com ranglista felkerülés

Bummmmm
2010. jún. 21. 9:30

Pocketfives.com ranglista felkerülés

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Nem vagyok kezdő játékos, rengeteg online eredményem van már, csak azt nem tudom, hogy a pocketfives.com-on hogyan tudom beállítani azt, hogy szerepeljenek az eredményeim és össze tudjam hasonlítani magam más játékosokkal.
Ezen a ranglistán szinte full amatőrök is rajta vannak, de összességében rengeteg játékos hiányzik például a magyarok közül is, csak töredéke szerepel.. Tudtok ennek beállításában segíteni, hogy hogyan kell?

kitezoltan1
Válasz Bummmmm kommentjére
2010. jún. 21. 10:28

P5s csak bizonyos siteokról gyűjt eredményeket. Amennyiben ott játszol, akkor a regisztráció során meg kell adni a siteon használt pontos user neved.

Ha már regisztráltál, akkor a P5s user neved beállításainál tudod megadni az oldalakt.

Innentől elvileg gyűjti az eredményeid, pár napot kell várni a megjelenítésre.

Persze van pár minimum kritérium milyen szintű versenyeket vesz figyelembe.

lampi
Válasz Bummmmm kommentjére
2010. jún. 21. 10:28

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Nem vagyok kezdő játékos, rengeteg online eredményem van már, csak azt nem tudom, hogy a pocketfives.com-on hogyan tudom beállítani azt, hogy szerepeljenek az eredményeim és össze tudjam hasonlítani magam más játékosokkal.
Ezen a ranglistán szinte full amatőrök is rajta vannak, de összességében rengeteg játékos hiányzik például a magyarok közül is, csak töredéke szerepel.. Tudtok ennek beállításában segíteni, hogy hogyan kell?

Szia!

regisztrálnod kell magad ezen a linken: Register at PocketFives
majd meg kell adni, hogy melyik teremben milyen nickel játszol.
és már kész is vagy :)

lampi
Válasz kitezoltan1 kommentjére
2010. jún. 21. 10:29

P5s csak bizonyos siteokról gyűjt eredményeket. Amennyiben ott játszol, akkor a regisztráció során meg kell adni a siteon használt pontos user neved.

Ha már regisztráltál, akkor a P5s user neved beállításainál tudod megadni az oldalakt.

Innentől elvileg gyűjti az eredményeid, pár napot kell várni a megjelenítésre.

Persze van pár minimum kritérium milyen szintű versenyeket vesz figyelembe.

ez egyszerre volt :DDD

Bummmmm
Válasz lampi kommentjére
2010. jún. 30. 11:00

Köszönöm szépen mindkettőtök segítségét!

Élő ügyfélszolgálat