sikerült megoldanom a sql problémát. iba üzenet nélkül be is tölti a bwin -es sql adarfájlt de azt írja hogy nincsenek benne hand -ek amit nem értek hogy miért. mert ha ezt az adatfájlt megnyitom mondjuk jegyzettömbbel txt -ként akkor ott látom hogy benne vannak a handek. mi lehet a baj?
köszi a segítséget előre is
Kezdjük az elején. A kliensben létre hozol egy stat fájl-t, create statistics file, kapsz egy "valami".db fájl-t.
Elindítod a PT3-at importnál meg adod ennek a db. fájl-nak az elérési útját
Program Files\Bwin\Resources\Databases
Fontos, hogy a kliens angol nyelven legyen feltelepítve!
Üdv.
köszi szépen az infot.
mindent úgy csináltam ahogy írtad szal annyira akkor mégsem vagyok hülye :)
bwin kliens az magyar akkor az lesz a problema
köszi még1x
hát mégiscsak hülye vagyok. angol verzióval sem pedig angol verzió után csináltam új .db fájlt direkt és játszottam is. az adat benne van mert a bwin -es statisztikában megtudom nézni. a PT3 -meg ezt irja az import után
2008/11/07 18:12:48: Import file: C:\Program Files\bwin\Resources\Databases\bwinfreeroll.db
2008/11/07 18:12:48: + Complete (0 hands, 0 errors, 0 duplicates)
2008/11/07 18:12:48: Import complete. 0 hands in 1 file were imported. (0 errors, 0 duplicates)
2008/11/07 18:12:49:
2008/11/07 18:12:49: Housekeeping...
2008/11/07 18:12:56: Housekeeping complete.
Passz sajna nem tudom mi lehet a gond...
azért köszönöm a segítséget
PT
Üdv!
Először is: Teljesen számítógép-analfabéta vagyok.
Szóval letöltöttem a PT. Feltelepítettem, majd el szerettem volna indítani. Akkor felételepített egy PostgreSQL 8.3 nevű programot.
Majd ha újra el akartam indítani a PT-t, akkor ezt az üzit írja ki: A version of PokerTracker is alredy running.
ez szerény angol tudásom szerint azt jelenti, hogy kész az indulásra. Ok, majd nem történik semmi...
Mit tegyek????????????????????????
Üdv!
Először is: Teljesen számítógép-analfabéta vagyok.
Szóval letöltöttem a PT. Feltelepítettem, majd el szerettem volna indítani. Akkor felételepített egy PostgreSQL 8.3 nevű programot.
Majd ha újra el akartam indítani a PT-t, akkor ezt az üzit írja ki: A version of PokerTracker is alredy running.
ez szerény angol tudásom szerint azt jelenti, hogy kész az indulásra. Ok, majd nem történik semmi...
Mit tegyek????????????????????????