Van aki utálja a matekot ... :) és nem perfekt belőle. Gugli az nálam alap.
Van aki utálja a matekot ... :) és nem perfekt belőle. Gugli az nálam alap.
Ezekkel a toolokkal élesben semmire sem mész szerintem. Okok:
1) Ha nincs integrálva a kliensbe, mire beírod a kártyákat lejár.
2) Az outjaidnak a száma az ellen range-től függ nem lehet azt mondani, hogy egy flushúzó az 2:1-hez mert lehet,hogy pont drawing dead.
Javaslat: gyakorolj a pokerstove-val és olvass utána a könyvekben, hogy a tipikus szituációkban minek mennyi az esélye.
Hát a poker odds-al elég jó voltam,látványosan tovább húztam versenyen mint nélküle, jó 2 órát. De mikor 20 adszorra járt le az időm mert ezzel vacakoltam elég volt. :D, gondolom aki klienst használ az olyat ami ráépül a programra, marad a matek :D. (ki gondolta volna)
Hát a poker odds-al elég jó voltam,látványosan tovább húztam versenyen mint nélküle, jó 2 órát. De mikor 20 adszorra járt le az időm mert ezzel vacakoltam elég volt. :D, gondolom aki klienst használ az olyat ami ráépül a programra, marad a matek :D. (ki gondolta volna)
Annyira már nem akarok ilyeneket majd valahogy felfogom a matekot...
Egyébkén az idegeimen múlik meddig jutok,múltkor besokalltam több mint 2 óra után.
Ez az oldal is használhatónak tűnik. Póker stratégia - Sit'n go, Póker verseny, Limit Hold'em, No Limit Hold'em, Póker matematika, Póker pszichológia, EsélyszámÃtás és minden, ami POKER!
Ennek mennyi az esélye?
A szájbarágós képletnek, és a számításnak, valamint az eredménynek nagyon örülnék.
rettentő fogalmatlan vagyok matekból
SnG 25/50vak UTG+1 emelek 3 bb-t QhQd-val. Erre jön három call
Flop: As, Kd, 8s, körcsekk, turn: Ts én csekk, akció beindul, dobok.
Aztán a következő háromnegyed / egy órában még ötször ugyanez a szitu.
UUTG, UTG+1, middle 1, QQ utána 3-4 call, és minden esetben A, K, x, flösshúzóval a flop, turnre flöss kiegészülve.
Ennek hogy is van a matekja?
Ennek mennyi az esélye?
A szájbarágós képletnek, és a számításnak, valamint az eredménynek nagyon örülnék.
rettentő fogalmatlan vagyok matekból
SnG 25/50vak UTG+1 emelek 3 bb-t QhQd-val. Erre jön három call
Flop: As, Kd, 8s, körcsekk, turn: Ts én csekk, akció beindul, dobok.
Aztán a következő háromnegyed / egy órában még ötször ugyanez a szitu.
UUTG, UTG+1, middle 1, QQ utána 3-4 call, és minden esetben A, K, x, flösshúzóval a flop, turnre flöss kiegészülve.
Ennek hogy is van a matekja?
QQ-val nem kell csodát várni, meg kell tanulni eldobni.
Rád szálltak azok akik az rng-t irányítják! Erre nincs más magyarázat!
QQ-val nem kell csodát várni, meg kell tanulni eldobni.