Póker promós pulóver, póló ....
Sziasztok!
ntamas87 vagyok, és azt szeretném megtudni, hogy milyen formában tudnék hozzájutni egy full tilt-es, pokerstars-os pulóverhez esetleg pólóhoz, annak fényében, hogy a netes pontok kizárva, mert még nem játszok interneten.
--Esetleg vki kiválthatná pontjaival az adott terméket én pedig a casht utalnám át neki!
Ha valaki tud valami tuti infót küldjön már egy mailt és akkor megbeszéljük a részleteket...Előre is köszönöm!!
ntamas87
azt meg lehet kérdezni, hogy miért vonz egy ilyen promós ruha? :)
azért, mert egy helyi póker klubban halál menő ha valaki full tiltes sapiban és pólóban van. akkor jobb játékosnak tűnik. én is próbáltam egyszer, csak ott szúrtam el, hogy a sapim starsos volt, a pulcsim meg full tiltes. magyarázkodhattam, mondtam, hogy épp átigazolóban vagyok.
szerintem meg a full tiltes pulcsi az tök jó meleg. én nagyon imádom az enyémet :)
segíteni sajnos nem tudok, mert ezeken az oldalakon nincs asszem pontom.
Az FTP-s cuccok tényleg tök igényesek és jó minőségűek. Egyébként a 2+2-n mindig lehet venni FTP pontokat, általában 4 dollár/1k pont körüli árfolyamon.
Nézd meg az ebayen van egy csomó onnan tudsz rendelni (de amúgy sokkal jobb érzés "megdolgozni" érte;)
azt meg lehet kérdezni, hogy miért vonz egy ilyen promós ruha? :)
Ma jött meg a Full Tilt-es thermo pulóverem (kb 1 hónappal lehet számolni megrendeléstől), tényleg nagyon jó minőség, és szerintem frankó meleg lesz.
A thermo betét mondjuk elég fura benne, én még ilyet nem láttam, de mikor felvettem melegnek tűnt.
Készülsz a télre?
Készülsz a télre?