Pokerstars Free Bet ? !
Sziasztok.
remélem valaki tudna segíteni , mert a vb-s ládákból kaptam pár $ Free betet amit sportfogadáson lehet felhasználni.
valaki erről tudna nekem tájékoztatást adni?
Mert probáltam... de amikor tettem 1 "tippmix"-et , az egyenlegemből vonta le , nem a bónuszból.
előre is köszönöm
2-3 nap amíg rákerül a számlára. Egyébként a tét összegét levonják a nyereményből. (pl. 1$ freebet 3,20-as szorzóval 2,20$ nyereményt hoz) A nyereményt nem kell megforgatni, szabadon fölhasználható vagy kivehető. Legalábbis eddig így működött a freebet, gondolom még mindig így van.
úgy tudom, akinél le van tiltva a sportfogadás doboz nyitogatás előtt, annak nem ad freebeteket, csak tour ticketeket ill T$-t vagy $-t. aki már kinyitotta, annak nyilván már tárgytalan
úgy tudom, akinél le van tiltva a sportfogadás doboz nyitogatás előtt, annak nem ad freebeteket, csak tour ticketeket ill T$-t vagy $-t. aki már kinyitotta, annak nyilván már tárgytalan
koszi a valaszokat.
valahol olvastam , hogy csak az elo merkozeseken lehet hasznalni..
van majdnem 100$ free betem csak nem ertek hozza :/ :D
koszi a valaszokat.
valahol olvastam , hogy csak az elo merkozeseken lehet hasznalni..
van majdnem 100$ free betem csak nem ertek hozza :/ :D