Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > Pokerstars Free Bet ? !

Kirgis501
2018. jún. 12. 19:42

Pokerstars Free Bet ? !

Sziasztok.
remélem valaki tudna segíteni , mert a vb-s ládákból kaptam pár $ Free betet amit sportfogadáson lehet felhasználni.
valaki erről tudna nekem tájékoztatást adni?
Mert probáltam... de amikor tettem 1 "tippmix"-et , az egyenlegemből vonta le , nem a bónuszból.

előre is köszönöm

feri78
Válasz Kirgis501 kommentjére
2018. jún. 12. 23:07

2-3 nap amíg rákerül a számlára. Egyébként a tét összegét levonják a nyereményből. (pl. 1$ freebet 3,20-as szorzóval 2,20$ nyereményt hoz) A nyereményt nem kell megforgatni, szabadon fölhasználható vagy kivehető. Legalábbis eddig így működött a freebet, gondolom még mindig így van.

Csoszogi33
2018. jún. 12. 23:12

úgy tudom, akinél le van tiltva a sportfogadás doboz nyitogatás előtt, annak nem ad freebeteket, csak tour ticketeket ill T$-t vagy $-t. aki már kinyitotta, annak nyilván már tárgytalan

CsabiST
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2018. jún. 13. 0:08

úgy tudom, akinél le van tiltva a sportfogadás doboz nyitogatás előtt, annak nem ad freebeteket, csak tour ticketeket ill T$-t vagy $-t. aki már kinyitotta, annak nyilván már tárgytalan

f@szom... :D 2 perce nyitottam. Kaptam mondjuk 3x0.85 centet.

Kirgis501
2018. jún. 13. 0:14

koszi a valaszokat.
valahol olvastam , hogy csak az elo merkozeseken lehet hasznalni..

van majdnem 100$ free betem csak nem ertek hozza :/ :D

van Gerwen
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2018. jún. 13. 0:16

Ezt ló tudni, nekem nincs tiltva, csak limitálva van, így azért kaphatok ingyen miszket? Bár 5 dollár a max, így gondolom nem várhatok több ezer dolláros frigyládákat, pláne, hogy mint a pókert, ezt is 25 centekben játszottam.

van Gerwen
2018. jún. 13. 0:20

koszi a valaszokat.
valahol olvastam , hogy csak az elo merkozeseken lehet hasznalni..

van majdnem 100$ free betem csak nem ertek hozza :/ :D

Fordulj hozzám és Laposhoz teljes bizalommal, a világ élvonalába tartozó tippmesterek vagyunk, pontos ROI-t nem tudok mondani, de közel 20 éves pályafutásunk alatt ketten együtt megbuktunk már jó pár budai lakás árát (IS).

Élő ügyfélszolgálat