reservoir
2013. márc. 21. 13:37

Pokerstars iPad-en

Hali

Szokott valaki iPad-en játszani? Nekem kiírja a kliens, hogy frissítsek, de az iTunes azt írja, Mo-n nem érhető el a szoftver.
A PS ügyfélszolgálat szerinte meg elérhető...

JuhaAasz
Válasz reservoir kommentjére
2013. márc. 21. 14:57

Hali

Szokott valaki iPad-en játszani? Nekem kiírja a kliens, hogy frissítsek, de az iTunes azt írja, Mo-n nem érhető el a szoftver.
A PS ügyfélszolgálat szerinte meg elérhető...

csinálj US accot, adj meg hozzá egy akár létező amerikai címet, ne állíts be bankkártyás és egyéb fizetési lehetőséget, és használd csak ingyenes cuccok letöltésére.

reservoir
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. márc. 21. 15:44

És ez miért is lenne jó? Az egyetlen ország, ahol elvileg nem elérhető a PS kliens iPadra, az USA.
A többit nem is értem, hogy miért jó...

JuhaAasz
2013. márc. 21. 16:18

akkor olyan store-hoz hozz létre accountot ahol elérhető a pokerstars...de most ezt komolyan le kellett írnom, hogy magadtól nem jöttél rá az előző írás alapján?

csupán keress a netről egy oda való lakcímet :)

reservoir
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. márc. 21. 17:17

De a Pokerstars szerint elérhető. És eddig így is volt...a .hu oldalukon is ezt írják...

JuhaAasz
2013. márc. 21. 17:25

De a Pokerstars szerint elérhető. És eddig így is volt...a .hu oldalukon is ezt írják...

hát eddig...valamilyen oknál fogva korlátozzák nekünk a dolgot. egyébként keresd meg a pokerstars mobil-ra topikot, vagy valami ilyesmi a neve, belinkeltem oda nemrég az iOS alkalmazást. Gondolom ipad/iphone-os kompatibilitású :) asszem valaki írta is hogy működik úgy, hogy berakod oda ahol a többi alkalmazás van, és az itunes szépen rá is viszi.

itt lesz: https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/21072-pokerstars-mobil-kliens-4.html

Élő ügyfélszolgálat