PokerStove - Egy kezdő kérdése
SZiasztok!
Bocsi de egy kis segítség kellene
Nemrég kezdtem el játszani és letöltöttem egy segédprogramot aminek a neve pokerstove
Segítenétek hogy kell használni?
köszi
PokerStove szoftverismertető
Hasznos tippek kezdő és mikro limites pókereseknek - PokerStove - 9. rész
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Hogyan tudom átkonvertálni a leosztás történetet, hogy itt fórumban is megjelenítse a kártya lapokat képekként?
weaktight.com
pokerhand.org
pokerhandreplays.com
Ezek megvannak csak nem tudom kezelni őket. A pokerhand.org az működik csak új lapot kell hozzá nyitni azért nem jó.
Köszi a segítségeteket!
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Hogyan tudom átkonvertálni a leosztás történetet, hogy itt fórumban is megjelenítse a kártya lapokat képekként?
weaktight.com
pokerhand.org
pokerhandreplays.com
Ezek megvannak csak nem tudom kezelni őket. A pokerhand.org az működik csak új lapot kell hozzá nyitni azért nem jó.
Köszi a segítségeteket!
Ehhez regisztrálnom kell az oldalra? Az mindegy, hogy magyarul van lementve a leosztás történet?
na szóval rányomok a "Convert Hand" gombra
Itt bead olyat hogy "fájl kiválasztása" - "Upload"
-és ezek alatt van egy nagy mező ahova be kell másolnom a konvertálni kívánt leosztást?
itt el vagyok akadva. Bárhogy próbáltam sehogy sem jó.
S
weaktight.com
Köszönöm. Sikerült! :D
Hogy kezdjem?
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni pénzbe pókerezni és szükségem lenne a segítségetekre.
Milyen ingyenes segédprogramokat ajánlotok? Milyen jó tanácsokat tudtok adni egy kezdőnek? 18 év alatt hogyan lehet megoldani a pókerezést? Előre is köszönöm a válaszokat.
Kellemes ünnepeket! :)
Én csak egy tanácsot adnék: Ne kapkodj el semmit. Fontod meg a dolgokat, érdeklődj utána, olvasgass, gondolkodj előre.