Programok
Sziasztok,
Komolyabb szinten érdekel a pókerezés, és ehhez úgy látom elengedhetetlen a segédprogramok használata.
ezzel kapcsolatban a kérdéseim
- Hol lehet olvasni a segédprogramokról
- Elemzésekben szó van agressziorol meg minden passzivitásról, ezekről hol lehet többet megtudni
- Milyen programokat használtok játék közben,
- azokat honnan lehet olcsón, esetleg ingyen (teremhez befizetve) beszerezni?
- Mit érdemes megvenni, és miért?
- olvastam valahol netes adatbázisokrol amiert fizetni kell - véleményetek ezekről?
Köszi
A
Nézz be s szoftverek topicba, és sztem minden kérdésedre választ kapsz...
Első lépésnek vagy Hold'em Manager vagy PokerTracker3 ajánlott, korábban itt az oldalon volt mind2nek promója, cikkeket is találsz róla. Ha a HEM mellett döntesz ahhoz is kapsz cikkeket (jelenleg 6-ot, de általában minden frissítéskor hozzácsapnak még 1 cikket). Ezek mellett még ajánlott a PokerStove, ami ingyenes, illetve vannak mindenféle teremspecifikus programok (HHConverter - IPN, Cake Handgrabber, ...), de ezek az adott termek topikjaiban általában már ki vannka tárgyalva.
a netes adatbazisokkal csak ovatosan mert a legtobb helyen tiltjak es ha lebuksz zaroljak az accountodat (roszabb esetben a penzed sem adjak vissza)
Kérdéseidre itt, megtalálod a választ, mind a segédprogramokkal , mind azok használatával kapcsolatban.
Olvasd végig.
Köszönöm a gyors segítséget, nem gondoltam volna hogy ilyen hamar ennyien...