PS kifizetés
Sziasztok,
szeretném első leutalásomat végrehajtani a pokerstarsról, az a gond hogy egy barátom mostanában utalt le,de úgy néz ki a dollárt előbb átváltották euróra aztán forintra,és igy sokat veszített az ügyleten. Kb 160 ft-ra jött ki egy dollár,ami elég gáz.
Mielőtt elindítanám az utalást gondoltam megkérdezem itt, hogy én vagyok e gyakorlatlan ebben,vagy mi van.
Az ongameről simán leutalom az összeget, ami minimális levonással érkezik a számlámra, a PSnél ez lenne az első utalás.
Kösz a segítséget
Sajnos egy ideje csak euroban lehet megadni az összeget VISA kártya esetén, gondolom akkor itt is arról van szó. Sztem nem tudsz mit tenni, ez van, én is így szoktam starsról kivenni. Emlékszem, valamelyik fórumtag írt is nekik, hogy wtf, és megmondták, hogy ez van, ezt kell szeretni. Mondjuk a 160 az érdekes, mert nekem azért nem volt ilyen rossz, sőt. Igazából nem tudom, hogy tényleg usd-eur-ft konvertálás történt-e, vagy csak euroban kellett megadnom. Biztos 160 volt? VISA?
Sajnos egy ideje csak euroban lehet megadni az összeget VISA kártya esetén, gondolom akkor itt is arról van szó. Sztem nem tudsz mit tenni, ez van, én is így szoktam starsról kivenni. Emlékszem, valamelyik fórumtag írt is nekik, hogy wtf, és megmondták, hogy ez van, ezt kell szeretni. Mondjuk a 160 az érdekes, mert nekem azért nem volt ilyen rossz, sőt. Igazából nem tudom, hogy tényleg usd-eur-ft konvertálás történt-e, vagy csak euroban kellett megadnom. Biztos 160 volt? VISA?
Ők középárfolyamon (reuters) átváltják eurora, a többit a bankod intézi. Esetleg nyiss egy euro alszámlát, ha nem akarod, hogy egyből konvertálják... (és még valszeg átutalásért is megterhel a bankod btw, ezt meg kell kérdezni)
Közvetlen banki átutalásal szedem le a lovét,és nincs okom panaszkodni.
Közvetlen banki átutalásal szedem le a lovét,és nincs okom panaszkodni.
már van ilyen is??