Póker Fórum Archívum > Kérdések - Válaszok > PSOP nevezes. Egy kis segitseg kene

RTT314
2010. szept. 4. 10:39

PSOP nevezes. Egy kis segitseg kene

Sziasztok!

Szeretnek nevezni en is egy par PSOP eventre, de sajnos nincsen bankrollom a Starson.
Egy akademias tag mar felajanlotta, hogy megcsinalna a transfert, de 2 dollarral tobbet kene kuldjek. Nincs semmi bajom azzal a 2 dollaral, ne ertsetek felre, csak ugy gondolom, hogy pitianer dolog meg egy ilyen keresre is %ot rakni. Egy kis szolidaritas vagy rendesseg letezik..?

Szeretnek egy jot zsugazni az itteni tagokkal. Tuti nagyobb lesz a szinvonal es mas lesz a feeling mint az atlagos tourokon.

Szoval akinek van Fulltilten es PS-en is bankrollja, vallalna egy 11 $os bizalmon alapulo transfert? Elosszor en kuldenek. Ez aszthiszem ,hogy evidens.

Elore is koszonom,
RTT314

sportember
Válasz RTT314 kommentjére
2010. szept. 4. 10:46

Én is valami hasonlót szeretnék :) ha kell küldök 2$-al többet...

Csak PS nem fogadja el a bankkártyámat :/

Zoleee
Válasz sportember kommentjére
2010. szept. 4. 11:29

Én is valami hasonlót szeretnék :) ha kell küldök 2$-al többet...

Csak PS nem fogadja el a bankkártyámat :/

Sziasztok!

Szeretnek nevezni en is egy par PSOP eventre, de sajnos nincsen bankrollom a Starson.
Egy akademias tag mar felajanlotta, hogy megcsinalna a transfert, de 2 dollarral tobbet kene kuldjek. Nincs semmi bajom azzal a 2 dollaral, ne ertsetek felre, csak ugy gondolom, hogy pitianer dolog meg egy ilyen keresre is %ot rakni. Egy kis szolidaritas vagy rendesseg letezik..?

Szeretnek egy jot zsugazni az itteni tagokkal. Tuti nagyobb lesz a szinvonal es mas lesz a feeling mint az atlagos tourokon.

Szoval akinek van Fulltilten es PS-en is bankrollja, vallalna egy 11 $os bizalmon alapulo transfert? Elosszor en kuldenek. Ez aszthiszem ,hogy evidens.

Elore is koszonom,
RTT314

Ha utaltok nekem FTP-én előre, én szívesen utalok a Starson.

FTP nickem MasterZole. A tieteket küldjétek el priviben, és kérlek jelezzétek, ha elküldtétek FTP-én nem lógok olyan sokat. :-)

boci23
Válasz sportember kommentjére
2010. szept. 4. 11:32

ennyi még talán belefér :) benézek még, dobjatok PS nicket + hogy miről küldtétek. tim3xo-ra jöhet FTP-n a manna. üdv.

jav. akkor m1, már itt van zoli :)

RTT314
Válasz boci23 kommentjére
2010. szept. 4. 12:33

Kosz a segitseget mind2otoknek! :)

nadika
Válasz RTT314 kommentjére
2010. szept. 4. 15:29

Engem is érdekelne a dolog. Privátot nem tudok küldeni. Ha vki tudna segíteni, itt az e-mail címem: nadi90 gmail

Köszönöm!

Zoleee
Válasz nadika kommentjére
2010. szept. 4. 15:57

Engem is érdekelne a dolog. Privátot nem tudok küldeni. Ha vki tudna segíteni, itt az e-mail címem: nadi90 gmail

Köszönöm!

e-mail ment...

nadika
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 4. 16:01

e-mail ment...

Köszönöm! Válaszoltam.

Élő ügyfélszolgálat