pt elemzés
Sziasztok!Godmodehoz hasonlóan én is a segítségeteket szeretném kérni.Csatolom az első adag pt adataimat.Bet 365-ön játszottam Nl10-et, 6max, FR fele-fele kb.Nem jöttem rá, hogy hogyan kellene különválasztani a kettőt.Még nincs sok, csak 6000hand lejátszva, de légyszi nézzétek át, hogy mik lehetnek a hibák.Köszi előre is.
Ja és itt vannak még a pozíciós statisztikák.Mi lehet az oka annak, hogy SB-ből ennyire veszteséges vagyok.Tudom, hogy a Blind poziciók általában minuszosok de azért az én SB-m nagyon durván kilóg.
Még nincs sok, csak 6000hand lejátszva, de légyszi nézzétek át, hogy mik lehetnek a hibák.Köszi előre is.
Ja és itt vannak még a pozíciós statisztikák.Mi lehet az oka annak, hogy SB-ből ennyire veszteséges vagyok.Tudom, hogy a Blind poziciók általában minuszosok de azért az én SB-m nagyon durván kilóg.
Köszi az értékelést.Érdekes amit mondasz, szerintem a 6max és a FR vegyítése miatt tűnhetek lazának, én legalábbis feszesnek érzem a játékomat PF, a PT szerint TAG vagyok.Most viszont rá fogok állni én is a 6maxra, úgy érzem ott jobban megy a játék.Aztán majd ha lesz nagyobb mintám még majd berakom ide.:)
Köszi az értékelést.Érdekes amit mondasz, szerintem a 6max és a FR vegyítése miatt tűnhetek lazának, én legalábbis feszesnek érzem a játékomat PF, a PT szerint TAG vagyok.Most viszont rá fogok állni én is a 6maxra, úgy érzem ott jobban megy a játék.Aztán majd ha lesz nagyobb mintám még majd berakom ide.:)
Na közben nagy nehezen rájöttem, kifiltereztem a 6maxos leosztásokat.Mondjuk így meg mégkisebb a minta csak 3700 hand:S
Na igen, kicsi ez a minta, sztem várjunk még. Ennyi hand alapján legfeljebb a VPIP és PFR számokról mondható bármi. Azok valóban egy Tight semi-AG stílusra utalnak. :)
Hát igen...3700 hand nagyon-nagyon kevés, van, hogy egy nap alatt többet játszok le :)